Momenteel jij en 71 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Conference League halve finale: Leicester City – AS Roma

Conference League halve finale: Leicester City – AS Roma

Terwijl Feyenoord tegen Olympique Marseille speelt, staan Leicester City en AS Roma tegenover elkaar in de andere halve finale van de UEFA Europe Conference League 2021 – 2022. Beide clubs worden gezien als kandidaat eindwinnaar en het belooft dus een spannend duel te worden. Sporttribune.nl blikt vooruit op Leicester City – AS Roma.

Statistieken Leicester City – AS Roma

In het verleden speelden beide ploegen nog niet eerder tegen elkaar. We beleven dus een primeur tijdens deze halve finale in de Conference League. Als we kijken naar de statistieken in de laatste vijf wedstrijden dan zien we dat zowel de Engelse Premier League als de Italiaanse Serie A formatie de afgelopen weken moeite hebben om wedstrijden in winst om te zetten. Zeer waarschijnlijk omdat deze halve eindstrijd hun schaduw vooruit heeft geworpen.

Leicester City schakelde PSV uit

Daarin slaagde beide clubs in de kwartfinales wel. Leicester City werd de beul van PSV door in Eindhoven met 1-2 te winnen, nadat de heenwedstrijd in Leicester met 0-0 was beëindigd. Eran Zahavi had PSV nog op 1-0 voorsprong gezet, maar in de slotfase wist Leicester die achterstand om te zetten in een voorsprong en verzekerde zich daarmee van een ticket voor de halve finale.

AS Roma rekent af met Bodo/Glimt

AS Roma rekende af met FK Bodo/Glimt dat in de achtste finales te sterk bleek voor AZ Alkmaar. In Rome won AS Roma met maar liefst 4-0 van de Noorse ploeg, dat in eigen stadion nog knap met 2-1 had gewonnen van de Italiaanse Serie A ploeg.

Wanneer is Leicester City – AS Roma

De halve finale in de Europe Conference League Leicester – AS Roma is op donderdag 28 april en wordt gespeeld in het King Power stadion. De aftrap zal om 21:00 uur verricht worden. Volg al het voetbalnieuws over de Conference League, Leicester en Roma vanaf de eerste rang via Sporttribune.nl! Wie zet de eerste stap richting de finale in Tirana (Albanië)?

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie