Momenteel jij en 73 anderen op onze sporttribune
Advertentie

UEFA Champions League: Manchester City – Atletico Madrid

UEFA Champions League: Manchester City – Atletico Madrid

De dinsdagavond topper in de UEFA Champions League kwartfinales gaat tussen Manchester City en Atl. Madrid. Deze Engeland – Spanje clash is het begin van een prachtige Europese voetbalweek. Sporttribune blikt vooruit op de heenwedstrijd in de kwartfinale van de Champions League: Manchester City – Atletico Madrid.

Statistieken Manchester City – Atletico Madrid

Dit wedstrijd affiche stond nog nooit eerder op de (internationale) voetbalkalender. Opmerkelijk, want beide clubs hebben regelmatige Europese successen geboekt. In deze allereerste onderlinge ontmoeting kan er echter maar eentje door naar de halve eindstrijd.

Premier League: Burnley – Manchester City

Afgelopen weekend tankte Manchester City vertrouwen door in de Engelse Premier League met 0-2 te winnen bij Burnley. Nathan Aké stond bij City in de basis, Wout Weghorst begon bij Burnley in de spits maar werd later gewisseld.

Kevin de Bruyne scoorde de 0-1 in zijn 200ste wedstrijd voor Manchester City en zette dat jubileum dus kracht bij door het net te vinden. De Belg zorgde met zijn goal bovendien ervoor dat de basis voor de overwinning van The Citizens gelegd werd.

Atletico Madrid ook op dreef

Als ze in Manchester denken dat de halve finaletickets alvast geboekt kunnen worden, dan hebben ze het mis. Want ook Atletico Madrid is in goede doen. De Spaanse formatie won afgelopen weekend in La Liga Santander met 4-1 van Alaves en lijkt dus ook klaar voor de uitwedstrijd in het Etihad Stadium van Manchester City. Luis Suarez was aan Madrileense kant weer één van de uitblinkers. Hij scoorde de 2-1 en de 4-1 en was dus erg belangrijk voor de Madrileense formatie.

Wanneer is Manchester City – Atletico Madrid

De Champions League kraker Manchester City – Atl. Madrid in de kwartfinales van het miljardenbal wordt op dinsdag 5 april in Estadio Wanda Metropolitano in de Spaanse hoofdstad. Beide ploegen trappen om 21:00 uur af. Volg al het voetbalnieuws rondom de UEFA Champions League, Manchester City en dus ook Atletico vanaf de eerste rang via Sporttribune.nl.

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie