Momenteel jij en 63 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Premier League: Manchester United – Arsenal

Premier League: Manchester United – Arsenal

In de Engelse Premier League is het bijna wekelijks genieten geblazen met tal van topwedstrijden. Dit weekend springt het duel Manchester United – Arsenal eruit. Koploper Arsenal gaat op bezoek bij trainer Erik ten Had die in Manchester langzaam maar zeker de boel op de rit lijkt te krijgen. Sporttribune blikt vooruit op deze kraker in de Engelse Premier League.

Statistieken Manchester United – Arsenal

De vorige drie ontmoetingen tussen beide Engelse voetbalgrootmachten leverden drie overwinningen op voor Arsenal. Manchester United won eenmaal en het werd ook één keer een gelijkspel. De laatste confrontatie tussen Arsenal en United vond plaats op 23 april van dit jaar. The Gunners wonnen deze thuiswedstrijd met 3-1.

De laatste keer dat United gastheer was van een treffen tegen Arsenal was op 2 december 2021. De thuisploeg wist toen met 3-2 te winnen van de ploeg uit Londen. Cristiano Ronaldo was met twee treffers de matchwinner in die Premier League topper.

Erik ten Hag: “Beslissing over Antony pas na zaterdag”

Manchester United Erik ten Hag haalde vlak voor het verstrijken van het transferwindow Antony naar Manchester. De vleugelaanvaller kwam voor 100 miljoen over van Ajax. De kans bestaat dat Antony in het duel tegen Arsenal zijn debuut gaat maken voor Manchester United: “Antony heeft donderdag voor het eerst individueel getraind. Vrijdag en zaterdag hebben we twee groepstrainingen, daarna zal ik een beslissing nemen”, aldus Ten Hag.

Arsenal serieuze test

Arsenal is na vijf speelronden nog zonder puntenverlies en derhalve koploper in de Engelse Premier League. Ten Hag: “Ik heb Arsenal zien spelen, het is een taaie tegenstander. Arsenal is een team dat al langer bij elkaar is, met een trainer die een duidelijke filosofie heeft. Dus voor ons is het een goede test.”

Wanneer is Manchester United – Arsenal

Het Premier League duel Manchester United – Arsenal wordt op zondag 4 september gespeeld op Old Trafford. De aftrap van deze competitiekraker is om 17:30 uur.

Kan Ten Hag samen met Tyrell Malacia, Donny van der Beek en Ronaldo de huidige koploper verslaan of schieten The Gunners raak in Manchester? Volg al het voetbalnieuws over de Premier League, Arsenal en Manchester United vanaf de eerste rang via Sporttribune.nl!

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie