Momenteel jij en 69 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Midweeks programma Eredivisie: Feyenoord – Heracles

Midweeks programma Eredivisie: Feyenoord – Heracles

In de Nederlandse Eredivisie worden deze week twee midweekse inhaalwedstrijd afgewerkt. Feyenoord speelt woensdagavond tegen Heracles uit Almelo. De Rotterdammers verzuimden zondag drie punten te pakken tegen FC Twente en kunnen hierdoor geen koploper meer worden als ze Heracles woensdag verslaan. Sporttribune blikt vooruit op Feyenoord – Heracles. 

Historie Feyenoord – Heracles

Feyenoord staat voorafgaand aan dit inhaalduel op de derde plaats in de Nederlandse Eredivisie. De ploeg van trainer Arne Slot behaalde tot nu toe 29 punten. Bij winst tegen Heracles kan Feyenoord over de Eindhovenaren heen wippen. Heracles Almelo staat pas veertiende met veertien punten.

Feyenoord zal niet direct vrezen voor de krachten van Heracles Almelo, maar de bezoekers uit het oosten wisten de Rotterdammers in de meeste recente confrontaties al wel twee op een gelijkspel te houden. Dat Heracles nog eens won is echter al langer geleden. In oktober 2013 ging de zege met 1-2 naar de bezoekers uit Almelo.

Vorig seizoen versloeg Feyenoord het elftal uit Overijssel in de KNVB beker met 3-2, maar liet het thuis dus twee punten liggen door met 1-1 gelijk te spelen.

Favoriet bij Feyenoord – Heracles

Heracles Almelo wordt gezien als gevaarlijke tegenstander voor de thuisploeg. Feyenoord is dit seizoen echter in zeer goede vorm. De gokwebsites hebben de pre-odds na de 0-0 in en tegen FC Twente wel iets bijgesteld. Daardoor pak je een iets hogere bonus bij een winnende weddenschap op Feyenoord en een iets lagere als Heracles voor het eerst sinds 2013 weet te winnen op bezoek bij Feyenoord Rotterdam.
Huidige vorm Heracles.

Heracles wist eind oktober Ajax nog op 0-0 te houden, maar verloor daarna van FC Twente (1-0). De 3-1 overwinning op Fortuna Sittard gaf de Almelose burger weer moed, maar afgelopen weekeinde ging het weer mis. FC Utrecht was met 1-0 net iets te sterk voor de ploeg uit Overijssel.

Goed om te weten: Feyenoord kan woensdag waarschijnlijk nog niet beschikken over Oranje-international Justin Bijlow. Door gezondheidsklachten speelde de sluitpost van de Rotterdammers afgelopen wedstrijden ook al niet mee en lijkt ook niet op tijd hersteld voor deze confrontatie met Heracles Almelo.

Arne Slot: “We moeten op onze hoede zijn voor Heracles”

“De concurrenten, in dit geval met name Ajax en PSV, winnen bijna elke wedstrijd. Dan zul je dat zelf ook moeten doen. Dan is het vrij logisch dat je teleurgesteld bent als je gelijkspeelt. We moeten nu vooruit kijken naar de wedstrijd tegen Heracles. Zij speelden met 0-0 gelijk tegen Ajax, dus we weten dat we op onze hoede moeten zijn”, aldus de trainer van Feyenoord Rotterdam.

Frank Wormuth: “We weten dat we woensdag moeten winnen”

Ook Heracles Almelo moet winnen om niet verder te zakken op de ranglijst. De ploeg van trainer Frank Wormuth heeft de laatste tijd veel punten gemorst. “We zijn veertiende. En het doelsaldo is niet het beste. Dus we weten dat we van Feyenoord moeten winnen.”

Wanneer is Feyenoord – Heracles Almelo

Het Eredivisieduel Feyenoord Rotterdam – Heracles Almelo wordt op woensdag 1 december gespeeld in de Rotterdamse Kuip. Beide ploegen beginnen om 20:00 uur aan dit midweekse inhaalduel uit de Nederlandse Eredivisie. Volg het vanaf de eerste rij via jouw online tribuneplaats op Sporttribune.nl!

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie