Momenteel jij en 63 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Eredivisie: NEC Nijmegen – FC Twente Enschede

Eredivisie: NEC Nijmegen – FC Twente Enschede

Groot nieuws deze week: Jasper Cillessen komt waarschijnlijk weer terug naar Nederland en gaat spelen voor N.E.C. Nijmegen. De voormalig doelman van Ajax, FC Barcelona en Valencia kan zijn rentree in de Nederlandse Eredivisie maken in de wedstrijd tegen FC Twente, maar waarschijnlijk wordt het een weekje later voordat hij onder de lat zal gaan staan. Sporttribune.nl blikt vooruit op N.E.C. Nijmegen – FC Twente Enschede.

Statistieken NEC Nijmegen – FC Twente

Vorig seizoen speelde N.E.C. ook in de Eredivisie. De wedstrijden tussen de Nijmegen en Twente verliepen atypisch, want in beide gevallen won de uitploeg.

FC Twente – N.E.C. eindigde op 24 oktober 2021 in een 1-2 overwinningen voor de club uit Nijmegen. Elayis Tavsan werd de matchwinner. N.E.C. Nijmegen – FC Twente werd op 9 april van dit jaar gespeeld en werd bij een 0-2 stand afgefloten. Het doelpunten kwam van Twente speler Virgil Misidjan en Dimitrios Limnios.

N.E.C. Nijmegen nog niet compleet

Nijmegen was afgelopen week heel even het centrum van het voetbalnieuws toen bekend werd dat Cillessen de nieuwe doelman is van de Gelderse club. Toch is de ploeg nog niet compleet. Zo zal Cillessen zeer waarschijnlijk zondag niet onder de lat staan.

FC Twente trainer Ron Jans: ” Dit is een lastige wedstrijd”

FC Twente trainer Ron Jans gaat met zijn ploeg een drukke week tegemoet. Eerst het duel voor de Conference League en daarna op bezoek bij NEC. Jans verwacht niet dat dat varkentje wel zomaar even gewassen zal gaan worden. “Ik denk dat NEC echt een hele leuke ploeg heeft”, begint Jans tegenover ESPN. “Dat is een lastige wedstrijd. Vorig jaar hebben we thuis verloren van NEC. En uit wonnen wij, maar waren zij zeker niet minder, totdat zij een rode kaart kregen. Toen beslisten wij de wedstrijd pas.”

Wanneer is NEC Nijmegen – FC Twente

De Eredivisie wedstrijd NEC Nijmegen – FC Twente wordt gespeeld op zondag 7 augustus om 14:30 uur in het Goffert Stadion te Nijmegen. Volg al het voetbalnieuws over de Eredivisie, NEC en FC Twente vanaf de eerste rij via Sporttribune.nl en mis niks van het Nederlands betaalde voetbal!

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie