Momenteel jij en 81 anderen op onze sporttribune
Advertentie

UEFA Champions League: PSV Eindhoven – AS Monaco

UEFA Champions League: PSV Eindhoven – AS Monaco
Poll

PSV haalt de Champions League?

100%
0%

PSV Eindhoven speelt op dinsdag 9 augustus in het eigen Philips Stadion de beslissende wedstrijd in de derde voorronde van de UEFA Champions League. Tegenstander AS Monaco wist vorige week in de heenwedstrijd een 1-1 gelijkspel uit het vuur te slepen. Kan PSV het karwei thuis afmaken en doordringen tot de play-offs? Sporttribune blikt vooruit op PSV Eindhoven – AS Monaco!

Statistieken PSV Eindhoven – AS Monaco

Vorige week hielden beide ploegen elkaar dus in evenwicht in het heenduel. Afgelopen weekend kwamen de twee clubs in actie in de eigen competitie. As Monaco speelde in de Franse Ligue 1 een uitwedstrijd bij Strasbourg en won met 1-2.

PSV begon de Eredivisie met een thuiswedstrijd tegen promovendus FC Emmen. De Eindhovenaren kwamen langzaam op gang, maar eenmaal op stoom was het elftal van trainer Ruud van Nistelrooy niet meer te houden. Toen de vedettes gewisseld werden kreeg Emmen nog de kans om iets terug te doen. Hierdoor eindigde het duel in een 4-1 zege voor PSV.

Ruud van Nistelrooy: “Je bent toch teleurgesteld als je 1-1 speelt”

Hoewel PSV veel lof oogstte in de wedstrijden die het tot nu speelde onder de nieuwe trainer Ruud van Nistelrooy is hij zelf niet echt tevreden. Van Nistelrooy zag dat zijn spelers tot het laatste moment moesten knokken om de 1-1 over de streep te trekken. “Het voelt dubbel”, reageerde Van Nistelrooij toen hem bij ESPN werd gevraagd naar de stemming in de kleedkamer. “Je bent toch teleurgesteld dat je 1-1 speelt, maar aan de andere kant ook realistisch als je naar de tweede helft kijkt. Je merkt gewoon dat het lampje uit gaat.”

Joey Veerman: “AS Monaco komt met poep in de broek naar Eindhoven”

Joey Veerman maakt ook een prima seizoenstart mee. Hij heeft vertrouwen in een goede afloop dinsdag, maar baalt ook van de 1-1 in Monaco. “Nee we zijn niet tevreden. We krijgen een kutgoal tegen, en we zijn ongelukkig in de kansen. Ik denk dat we ondanks dat we veel achter de bal aan hebben gelopen, hier met 2-0 hadden kunnen winnen. Maar dinsdag komt het goed, dan komt AS Monaco met poep in de broek naar Eindhoven.”

Wanneer is AS Monaco – PSV Eindhoven

De UEFA Champions League wedstrijd AS Monaco – PSV Eindhoven in de derde voorronde wordt op dinsdag 9 augustus gespeeld. Het duel begint om 20:30 uur.

Volg al het voetbalnieuws vanaf de eerste rij via Sporttribune.nl: het online platform waar je dagelijks voorbeschouwingen leest over de nationale en internationale voetbaltoernooien.

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie