Momenteel jij en 59 anderen op onze sporttribune
Advertentie

PSV Eindhoven – FC Zurich in UEFA Europa League speelronde 4

PSV Eindhoven – FC Zurich in UEFA Europa League speelronde 4

PSV speelt op donderdag 13 oktober thuis tegen FC Zurich. De Eindhovenaren hebben drie punten nodig om zich bovenin de poule te melden. Momenteel is Arsenal leider in Groep A en staat FK Bodo/Glimt op de tweede plaats. Als PSV vanaf plek drie wil klimmen is winst tegen FC Zurich noodzakelijk. Sporttribune blikt vooruit op PSV Eindhoven – FC Zurich.

Statistieken PSV Eindhoven – FC Zurich

We beginnen de statistieken met de uitslagen van afgelopen weekeinde. PSV kwam in de Eredivisie in actie tegen sc Heerenveen. Het spook uit Friesland zorgde elf seizoenen op rij voor puntverlies van PSV, maar ditmaal kon PSV wel drie punten meenemen uit het Abe Lenstra stadion. Cody Gakpo zorgde met zijn treffer voor de 1-0 eindstand. FC Zurich kwam ook dit weekend niet tot winst. Thuis tegen Winterthur werd het 0-0.

Vorige week wist PSV een ware voetbalshow op de mat te leggen in Zurich. De Eindhovenaren lieten FC Zurich alle hoeken van het eigen stadion zien door met 1-5 te zegevieren. Een zege die na de 3-0 oorwassing tegen SC Cambuur erg goed uitkwam voor PSV.

Ruud van Nistelrooij (trainer PSV): “Wisselvalligheid accepteren”

Voor PSV trainer Ruud van Nistelrooij is dit zijn eerste seizoen als hoofdcoach, dus alles is nieuw voor hem. Maar de hoogte- en dieptepunten die hij afgelopen weken met PSV beleefde zullen hem ook zeker wat doen. Van Nistelrooij: “We hebben een jonge ploeg en dat betekent dat je wisselvallig bent. Dat moeten we accepteren.”

Geen onderschatting

Van Nistelrooij vervolgt: “PSV moet zich weer laten zien zoals ik mijn ploeg ken en dat betekent niet alleen goed voetbal, maar ook strijd leveren. Wij kijken daarbij niet naar FC Zurich, maar naar ons eigen spel. We mogen een tegenstander nooit onderschatten, dat hebben we tegen Cambuur pijnlijk ondervonden.”

Wanneer is PSV Eindhoven – FC Zurich

De UEFA Europa League groepswedstrijd PSV – FC Zurich wordt op donderdag 13 oktober 2022 gespeeld. Het Philips Stadion zal goed gevuld zijn als er om 21:00 uur wordt afgetrapt bij dit duel. Wie pakt de winst en wie gaat met lege handen het veld af? Volg het allemaal vanaf de eerste rij via Sporttribune.nl en mis niks van de Europa League en PSV!

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie