Momenteel jij en 73 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Eredivisie: PSV Eindhoven – RKC Waalwijk

Eredivisie: PSV Eindhoven – RKC Waalwijk

In de Nederlandse Eredivisie speelt PSV Eindhoven zondagmiddag thuis tegen RKC Waalwijk. De Eindhovenaren zijn nog altijd in de race om het landskampioenschap, maar mogen in de resterende competitieduels geen punt mee verspelen om Ajax nog echt te kunnen bedreigen. Sporttribune.nl blikt vooruit op het Brabantse onderonsje: PSV Eindhoven – RKC Waalwijk.

Statistieken PSV Eindhoven – RKC Waalwijk

De vorige editie van dit duel eindigde in een 2-0 voerwinning voor PSV. Op 23 januari 2021 scoorde Eran Zahavi (45e minuut) en Pablo Rosario (73e minuut).

Eerder dit seizoen ging PSV op bezoek in Waalwijk. Ook dat duel werd door de Eindhovense formatie gewonnen. Het werd op 19 december 2021 maar liefst 1-4 voor PSV. Dit keer werden de goals gemaakt door Yorba Vertessen (2x), Cody Gakpo en Philippe Mwene.

PSV houdt stand tegen Leicester City in Conference League

Afgelopen woensdag kwamen de Eindhovenaren nog in actie in de kwartfinales van de Europa Conference League. PSV heeft met Leicester City een zware loting getroffen, maar wist in de Engelse stad knap stand te houden door met 0-0 gelijk te spelen tegen de Foxes.

PSV kreeg via Mario Gotze al na twee minuten een enorme kans om op voorsprong te komen. De Duitser faalde echter oog in oog met de doelman van Leicester. In het vervolg van het duel kwamen er niet echt grote kansen meer voor PSV. Leicester drong af en toe nog wel aan en schoot zelfs nog op de lat, maar gescoord werd er dus niet. En daardoor heeft PSV een uitstekende uitgangspositie voor de return in Eindhoven. En zal het dus ook met een goed gevoel de wedstrijd tegen RKC Waalwijk ingaan.

Wanneer is PSV Eindhoven – RKC Waalwijk

De Eredivisie wedstrijd P.S.V. – RKC Waalwijk wordt op zondag 10 april om 14:30 uur gespeeld in het Philips Stadion te Eindhoven. Kan PSV de druk op Ajax opvoeren? Volg al het voetbalnieuws over de Eredivisie, RKC Waalwijk en PSV vanaf de eerste rij via Sporttribune.nl.

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie