Momenteel jij en 83 anderen op onze sporttribune
Advertentie

PSV Eindhoven wint van AS Monaco levert 50X op bij Unibet!

PSV Eindhoven wint van AS Monaco levert 50X op bij Unibet!

In de derde kwalificatieronde van de UEFA Champions League speelt PSV Eindhoven zijn returnwedstrijd tegen AS Monaco. Met een gelijkspel in het heenduel in Frankrijk wist PSV knap stand te houden. Nu is het zaak voor PSV om de overwinning in eigen huis over de streep te trekken en te gaan voor een felbegeerd ticket richting het miljoenenbal. Bij Unibet maak je deze spannende returnwedstrijd direct nog spannender en pak je vanavond via deze unieke promo X 50.00 je inleg als PSV wint!

Overwinning PSV op AS Monaco maar liefst vijftig keer je inzet

Unibet is nog niet heel lang geleden met een officiële licentie van de Kansspelautoriteit terug in Nederland en weet direct goed op te vallen in het Europese voetbalspektakel met een gigantische quotering van maar liefst 50 keer je inzet, wanneer PSV vanavond tegen AS Monaco met de overwinning vandoor gaat. Deze weddenschap heeft betrekking op de reguliere speeltijd en heeft een maximale inzet €1 en mag gebruikt worden vanaf 24 jaar en ouder.


Hoe claim ik deze x 50.00 Unibet bonus?

Je claimt de bonus dan ook alleen via de links getoond in dit artikel. Zo kan je de ‘PSV boost x 50’ claimen tijdens het registreren op Unibet. Vervolgens dien je met jouw account op Unibet een weddenschap te plaatsen op ‘PSV wint van Monaco’ en de UniBoost aan te klikken.

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie