Momenteel jij en 69 anderen op onze sporttribune
Advertentie

UEFA Champions League: Rangers FC – Ajax Amsterdam

UEFA Champions League: Rangers FC – Ajax Amsterdam

In de UEFA Champions League staat dinsdag 1 november het duel Rangers FC – Ajax Amsterdam op het programma. Ajax kan niet meer stijgen in de stand en zal na de winterstop genoegen moeten nemen met een plekje in de Europa League. Alleen als Ajax met hele grote cijfers verliest komt ook dat plekje in gevaar. Sporttribune.nl blikt vooruit op Rangers- Ajax!

Statistieken Rangers FC – Ajax Amsterdam

De poule waarin Ajax zit wordt gedomineerd door Napoli. De Italiaanse club is al zeker van groepswinst en hield daarmee niet alleen Ajax achter zich. Ook Liverpool kon niet tegen de Serie A club op. De Engelse Premier League formatie was na de 3-0 overwinning op de Amsterdammers wél zeker voor een langer verblijf in de Champions League.

De wedstrijd tussen de Nederlandse en Schotse formatie in de Johan Cruijff Arena werd een galavoorstelling voor de Amsterdammers. De thuisploeg was op dat moment nog in vorm en wist de ploeg van de Nederlandse trainer Giovanni van Bronckhorst met 4-0 te verslaan.

Alfred Schreuder: “Wedstrijd van Rangers tegen PSV graadmeter voor ons”

Ajax trainer Alfred Schreuder haalt in de voorbeschouwing op de wedstrijd in Glasgow nog even de wedstrijd van de Schotten tegen PSV erbij om zijn analyse te ondersteunen. Rangers won toen van PSV en plaatste zich ten koste van de Eindhovenaren voor de groepsfase van de Champions League. “In Glasgow vond ik PSV de overhand hebben, maar in Eindhoven speelde Rangers een goede wedstrijd. Dat is voor ons meer een graadmeter.”

Georganiseerd druk

“Ze hebben een idee over hoe en wat ze willen creëren. Ze zetten georganiseerd druk. Ik denk dat ze dat aan het begin ook bij ons zullen proberen. Ze houden van opbouwen en proberen steeds een man extra op het middenveld te krijgen. En wij willen het initiatief. Wij zullen dan ook op ons best moeten zijn om Rangers te verslaan.”

Wanneer is Rangers FC – Ajax Amsterdam

De wedstrijd Rangers – Ajax wordt op dinsdag 1 november gespeeld op Ibrox. Beide ploegen beginnen om 21:00 uur aan hun laatste opdracht in de groepsfase van dit Champions League seizoen.

Volg al het voetbalnieuws over de UEFA Champions League, Rangers FC en Ajax vanaf de eerste rij via het online sportnieuwsplatform: Sporttribune.nl!

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie