Momenteel jij en 77 anderen op onze sporttribune
Advertentie

The Old Firm: Rangers FC – Celtic

The Old Firm: Rangers FC – Celtic

In de Schotse voetbalcompetitie wordt dit weekeinde de Klassieker Rangers FC – Celtic gespeeld. Het duel staat in Schotland bekend als The Old Firm. Sporttribune.nl blikt vooruit op deze Schotse voetbal kraker, die zomaar eens beslissend kan zijn voor de Schotse landstitel.

Statistieken Rangers FC – Celtic

De vorige Old Firm werd gespeeld op 2 februari, amper twee maanden geleden. Toen op Celtic Park. Het werd toen 3-0 voor de thuisploeg. Reo Hatate eiste samen met Liel Abada een hoofdrol op. Hatate scoorde tweemaal op aangeven van Abada en Abada maakte de derde treffer op aangeven van Hatate.

Giovanni van Bronckhorst beleefd pijnlijke primeur

Het was tevens de eerste Old Firm voor Rangers coach Giovanni van Bronckhorst en dat viel dus niet mee voor de ex-speler van Rangers en Feyenoord. “Dit is enorm teleurstellend’, vertelde de oefenmeester na afloop. “We wisten wat voor atmosfeer het zou zijn, kenden de druk en ambiance die we zouden treffen, maar we waren er niet klaar voor. De manier hoe we goals weggaven, dat was het ontbreken van scherpte. We waren niet klaar voor dit gevecht. Die eerste helft… Ongelofelijk”, aldus Van Bronckhorst die onlangs nog met het Hollandse kwartet Arthur Numan, Frank de Boer en Michael Mols op de foto ging in Rangers teneur.

Giovanni van Bronckhorst: “We wisten wat voor sfeer er zou zijn op Celtic Park, maar we waren er niet klaar voor”

Wanneer is Rangers FC – Celtic FC

De Old Firm wordt op zondag 3 april om 13:00 uur gespeeld op Ibrox. Volg al het internationale voetbalnieuws, de Schotse competitie, Rangers FC en Celtic vanaf de eerste rij via Sporttribune.nl!

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie