Momenteel jij en 101 anderen op onze sporttribune
Advertentie

UEFA Champions League kraker: Real Madrid – Chelsea

UEFA Champions League kraker: Real Madrid – Chelsea

Dinsdagavond is Estadio Bernabeu het decor voor de return in de kwartfinales van de UEFA Champions League tussen Real en Chelsea FC. Real staat te boek als dé grote favoriet om de finale te winnen en Chelsea is de winnaar van de Champions League in 2021. Sporttribune.nl blikt vooruit op Real Madrid – Chelsea, de confrontatie tussen de topfavoriet en de titelverdediger.

Statistieken Real Madrid – Chelsea

Beide clubs staan al jarenlang aan de top van het internationale voetbal. Duels tussen Real en The Blues zijn dan ook altijd enorm boeiend. In de voorgaande duel waren de verschillen dan ook meestal heel klein. Vorig seizoen bijvoorbeeld. Toen stonden beide ploegen ook in de Champions League tegenover elkaar. Het werd toen 1-1 in Madrid en 2-0 in Londen.

Vorige week was het verschil echter ineens levensgroot. Reden? Een ontketende Karin Benzema. De Franse topspits had een topdag en alles wat hij aanraakte, veranderde in goud. Hij maakte uiteindelijk drie goals in de 3-1 gewonnen wedstrijd. Hierdoor zit zijn ploeg Real Madrid nu op rozen voor deze return in eigen stadion.

Chelsea likt wonden en neemt revanche in Premier League

Bij Chelsea was de stemming allesbehalve vrolijk nadat de scheidsrechter op Stamford Bridge voor het laatst op zijn fluitje had geblazen. De keiharde cijfers liegen niet: 3-1 achter na de heenwedstrijd in eigen stadion.

Maar tijd om de kopjes te laten hangen is er niet en Chelsea liet afgelopen weekend zien over enorm veerkracht te beschikken. In de Engelse Premier League veegde het Southampton van de mat en won met maar liefst 6-0!

Wanneer is Real Madrid – Chelsea

De Champions League kwartfinale return Real Madrid – Chelsea wordt gespeeld op dinsdag 12 april en begint om 21:00 uur. Beide ploegen beginnen er om 21:00 uur aan. Volg al het voetbalnieuws over de UEFA Champions League, Real Madrid en Chelsea vanaf de eerste rang via Sporttribune.nl en voel de voetbalvibes!

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie