Momenteel jij en 77 anderen op onze sporttribune
Advertentie

UEFA Champions League: Real Madrid – Manchester City

UEFA Champions League: Real Madrid – Manchester City

Het duel Real Madrid – Manchester City van woensdag 4 mei gaat bepalen welke ploeg naar de finale van de UEFA Champions League gaat. De heenwedstrijd leverde een enorm spektakel op, dat door Manchester City met 4-3 werd gewonnen. Wat wordt de uitslag van de return in Madrid? Sporttribune blikt vooruit.

Statistieken Real Madrid – Manchester City

Als we de uitslagen van beide clubs erbij pakken dan zien we dat ze allebei met een goede vorm richting deze halve finale returnwedstrijd gaan. Real Madrid won afgelopen weekend met 4-0 van Espanyol en stelde daarmee de Spaanse landstitel veilig. Dit zorgde voor veel festiviteiten in de hoofdstad van Spanje, maar de fans en spelers hielden zich toch nog een beetje in met het oog op de halve finale tegen City.

Ook Manchester City maakt indruk

Terwijl Real de landstitel vierde kwam Manchester City in actie tegen Leeds United. Ook City maakte indruk door eveneens met 4-0 te winnen. De 2-0 in dat duel kwam van de schoen van de Nederlander Nathan Aké, die van dichtbij intikte en daarmee City een veilige marge van twee bezorgde in het uitduel bij Leeds.

Nathan Aké: “Belangrijke week voor Manchester City”

Oranje-international Nathan Aké maakt met zijn team Manchester City grote kans op de Champions League finale. Het zou zijn eerste grote finale uit zijn nog prille carriere betekenen. De 27-jarige Aké blikt op zijn Social Media kanalen vooruit op de return in Madrid: “Ik heb gescoord, we hebben drie punten gepakt tegen Leeds en dus gaan we met veel vertrouwen naar Madrid. Het wordt een heel belangrijke week voor Manchester City. We moeten doorgaan waarmee we bezig zijn.”

Wanneer is Real Madrid – Manchester City

De UEFA Champions League halve finale return Real – Manchester City wordt gespeeld op woensdag 4 mei in het Estadio Bernabeu in de Spaanse hoofdstad Het duel begint, zoals gebruikelijk in de Champions League, om 21:00 uur. Volg al het Champions League nieuws, berichten over Real Madrid en Manchester City vanaf de eerste rij via Sporttribune.nl!

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie