Momenteel jij en 65 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Van der Sar wil dit jaar prijzen pakken

Van der Sar wil dit jaar prijzen pakken

Edwin van der Sar heeft na anderhalf jaar Manchester United enkel de Carling Cup gewonnen. De Nederlandse doelman wil meer. Dit seizoen staat United na een half seizoen op de koppositie in het Premiership, zit in de tweede ronde van de Champions League en ook in de vierde ronde van de FA Cup. Van der Sar wil prijzen winnen, dat is zijn duidelijke conclusie tegenover Sky Sports.

“Een kampioensmedaille in mijn tweede seizoen bij de Red Devils zijn fantastisch zijn. De Carling Cup doet mij persoonlijk niet zo veel. Bij deze club wil je grotere prijzen winnen. Momenteel gaat alles goed in de competitie en doen we ook nog in twee andere toernooien mee. De drie grote doelen zijn dus nog altijd in zicht en dat is belangrijk.”

Voor Van der Sar is het alweer een tijd geleden dat hij met een echte prijs in z’n handen kon staan. In het begin van zijn carri√®re volgden de landstitels bij Ajax zich in rap tempo op en werd ook de Champions League gewonnen. In twee seizoenen Juventus deed de aanvoerder van Oranje twee jaar mee om de titel, maar werd twee maal tweede. De vier seizoenen Fulham bestonden vooral uit overleven op het hoogste niveau. Ook het eerste jaar Manchester United verliep niet zoals gehoopt, met een tweede plaats.

Speel nu bij BetCity en ontvang een ‚ā¨20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie