Momenteel jij en 73 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Bayern München op bezoek bij Villarreal in UEFA Champions League

Bayern München op bezoek bij Villarreal in UEFA Champions League
Poll

Danjuma scoort vaker dan Lewandowski

86%
14%

Woensdagavond speelt de Duitse kampioen Bayern München tegen het Spaanse Villarreal CF, winnaar van de Europa League 2021. Bayern behoort tot de favorieten om de finale te halen, terwijl Villarreal misschien wel de grootste verrassing bij de laatste acht is. Sporttribune.nl blikt vooruit op de CL-kwartfinale Villarreal – Bayern München.

Statistieken Villarreal – Bayern Munchen

Beide clubs stonden in 2011 ook tegenover elkaar. Elf jaar geleden was Bayern duidelijk de betere in de twee groepsfase duels tegen Villarreal. In Spanje won het met 0-2 en in Beieren werd het 3-1 in voor de Duitse Recordmeister.

Arnaut Danjuma: rijzende ster van Villarreal

Onze landgenoot Arnaut Danjuma verruilde in 2019 Club Brugge voor het Engelse Bournemouth. Daar viel hij direct op en kreeg als beloning een contact bij het Spaanse Villarreal. Sinds de 25-jarige spits met rugnummer 15 daar furore maakt, is hij ook vaste waarde bij het Nederlands elftal.

Ook in de Champions League verdiende Danjuma al de nodige lofzang. De aanvaller begon ook bij RKSV Margriet, ging via Top Oss naar PSV en speelde daar ruim acht seizoenen in de jeugd. N.E.C. Nijmegen pikte hem vervolgens op toen hij bij Jong PSV liet zien over een hoog niveau te beschikken. Die kwaliteiten bezit hij nog steeds en Danjuma is voor Villarreal woensdagavond dan ook weer een belangrijke factor in de strijd tegen Bayern.

Wanneer is Villarreal – Bayern München

De Champions League kwartfinale Villarreal – Bay. München wordt op woensdag 6 april gespeeld in Estadio de la Cerámica, het stadion van de ‘Yellow Submarine’. Volg al het voetbalnieuws over de UEFA Champions League, Villarreal CF en Bay. München vanaf de eerste rang via Sporttribune.nl.

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie