Momenteel jij en 147 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Wat zeggen de bookies over de kans van Nederland in de Nations League?

Wat zeggen de bookies over de kans van Nederland in de Nations League?

De felbegeerde UEFA Nations League is al een tijdje aan de gang. En binnenkort kunnen we weer voor de buis zitten om Nederland aan te moedigen, want er zitten nog twee wedstrijden aan te komen. Zo speelt Nederland op donderdag 22 september tegen Polen en op zondag 25 september tegen de zuiderburen, België. Een mooi moment om eens een wedje in te zetten. Maar, wat zijn de kansen voor Nederland? Hieronder zetten we de odds voor je op een rij.

Polen – Nederland

Hoe Nederland in de voorgaande wedstrijden heeft gepresteerd tijdens de Nations League, wordt natuurlijk heel serieus genomen. De odds komen dankzij deze informatie deels tot stand, maar kunnen ook nog worden veranderd. En ja, dat kan nog op het allerlaatste moment gebeuren. Het is belangrijk dat je deze odds serieus neemt wanneer je gaat wedden. De odds verklappen namelijk hoe groot de kans is dat Nederland er met de winst vandoor gaat, volgens de bookmakers dan. 

22 september om 20.45 uur is het zover: dan kunnen we genieten van een hopelijk mooie wedstrijd tussen Nederland en Polen. Echter, is de verwachting groot dat Polen een lastige tegenstander gaat worden. Toch zijn de odds van beide landen vrij gelijk aan elkaar. Laten we een paar bookies als voorbeeld nemen. Zo zijn de odds bij bet365 3.50 voor Polen, 2.00 voor Nederland en 3.50 voor gelijkspel. Bij bookmaker Holland Casino zijn de odds voor Polen 3.45, 3.55 voor een gelijkspel en 2.05 voor Nederland. En zo zijn de odds bij BetCity 3.70 voor Polen, 2.05 voor Nederland en 2.65 voor een gelijkspel. Lees trouwens eerst de BetCity review door voordat je een gokje gaat wagen op dit spannende voetbalspektakel, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Nederland – België 

Ook mag het Nederlands elftal zijn voetbalskills nog laten zien aan België. Om precies te zijn gebeurt dit op zondag 25 september op hetzelfde tijdstip: 20.45 uur. In de tussentijd heeft Nederland dus gespeeld tegen Polen en heeft België nog moeten spelen tegen Wales. De wedstrijd tussen de Rode Duivels en Oranje is ook weer spannend genoeg om er een wedje op in te zetten. Toch zijn de odds voor deze wedstrijd – op het moment van schrijven – nog niet beschikbaar.

Maar wees niet getreurd, want in tussentijd kun jij gewoon jouw eigen research doen. Zo kun jij je alvast goed voorbereiden op de weddenschap die eraan zit te komen. Verdiep je bijvoorbeeld in beide landen: wanneer hebben ze voor het laatst tegen elkaar gespeeld, wat was de eindstand én natuurlijk het belangrijkste, wie ging er het vaakst met de winst vandoor? Verdiep je ook in de spelers, blessures en hoe ze presteren bij uit- en thuiswedstrijden. Op basis van deze informatie ga jij nét iets lekkerder jouw weddenschap aan.

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2023. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie