Momenteel jij en 73 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Wedden op de topscorers tijdens Italiaanse-clash: Inter Milan – Juventus

Wedden op de topscorers tijdens Italiaanse-clash: Inter Milan – Juventus

In heel Europa staan er zondag topwedstrijden op het programma. In de Premier League neemt Liverpool het op tegen Man United en in Nederland wordt de klassieker onderling afgewerkt tussen Ajax en Feyenoord. Ook in Italië wordt in de Serie A een topwedstrijd en clash om 21:00 uur gespeeld tussen Inter Milan en Juventus. Een ware Italiaanse topper en prachtige afsluiter van de voetbalzondag. Laten we eens kijken naar wat de bookmakers voorspellen voor deze wedstrijd en wat de quoteringen in huis hebben.

Een aantal feitjes over de clash: Inter Milan – Juventus

  • Juventus wist vorig seizoen in beide ontmoetingen met Inter Milan de winst naar zich toe te trekken. De Oude Dame won in de thuiswedstrijd met 2-0 en uit bij Inter wist het met een 2-1 overwinning van het veld af te gaan.
  • Beide voetbalteams hebben een moeilijke hobbelige weg afgelegd in voorafgaande wedstrijden. Inter Milan en Juventus verloren meerdere malen onverwacht van op papier vele malen zwakkere tegenstanders.
  • Juventus lijkt afgelopen weken de smaak alweer redelijk te pakken te hebben en won de laatsten drie wedstrijden allemaal op rij. Niet overtuigend, maar de punten gingen naar de Oude Dame en dat is wat telt.
  • Inter Milan is favoriet bij de bookmakers en levert je een quotering van 2.37 op. De bookmakers verwachten dan ook dat het dit keer totaal anders zal verlopen dan voorgaande seizoen. Een overwinning voor Juventus is door de wedkantoren ingeschaald op 2.85 keer je inzet. Wat verwacht jij als uitslag tussen deze twee Italiaanse voetbal grootmachten?

Populaire wedtips voor Inter Milan – Juventus

Inter Milan – Juventus staat vooraf eigenlijk al voor spektakel. Zowel Lukaku als Ronaldo behoren tot de twee topscorers en staan vrijwel iedere wedstrijd garant voor goals. Ideaal voor een voorspelling op aantal doelpunten en welke speler vermoedelijk scoort tijdens de wedstrijd. Wanneer beide teams scoren en er meer dan 2.5 doelpunten worden gemaakt, levert deze voorspelling je 1.83 aan odds op. We zien dat deze gokvariant geliefd is onder de gokkers.

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie