Momenteel jij en 63 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Wielrennen


Wielrennen is sportieve fysieke activiteit welke wordt beoefend met de fiets. Er zijn verschillende categorieën wielrennen, waaronder wielrennen op de weg, tijdritten, cyclocross, mountainbiken, baanwielrennen, BMX en fietssnelweg. Wielrennen is een populaire sport in Nederland en wordt naast het volgen van populaire toernooien als de Tour Le France en d’Giro door miljoenen Nederlands, ook veel in de privé sferen beoefend als hobby sport. Wielrennen wordt erkend als een Olympische sport en telt echt mee onder de sporten die Nederlanders graag volgen!

Altijd spektakel in Tour de France

Iedereen kent uiteraard de Tour de France, ook wel De Ronde van Frankrijk vertaald naar het Nederlands. Ieder jaar weet dit sportevenement tientallen miljoenen geïnteresseerde te trekken en zorgt het altijd voor spektakel. Maar dit is niet het enige wielrennen evenement dat zich jaarlijks voltrekt en veel interesse wekt onder de wielerfans. De Tour de France behoort namelijk al jaren tot de drie grootste wielerrondes binnen Europa, samen met de Giro d’Italia en de Vuelta a España.

Altijd het laatste wielrennen nieuws

Wil jij altijd het laatste wielrennen nieuws tot je nemen? Met Sporttribune.nl mis je nooit meer iets en krijg je het laatste Tour de France en ander wielrennieuws vanaf de eerste rij! Zo ben je via ons altijd precies op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het wielrennen en daardoor altijd up-to-date!

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie