Momenteel jij en 75 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Canadees Rollin wint kletsnatte etappe

Canadees Rollin wint kletsnatte etappe

De renners die hoopten na hun vakantie nog even een kleurtje te pakken in het zonninge Californië komen in deze Ronde heel bedrogen uit. De weergoden zijn ook aan de westkust van de Verenigde Staten de draad even kwijt en dus werd ook de vierde rit van deze etappekoers verreden onder kletsnatte omstandigheden.

De Canadees Dominique Rollin van het Amerikaanse United Pro Cycling Team liet zich door de barre weersomstandigheden niet tegenhouden. De Canadese tijdritspecialist ontsnapte uit een kopgroep van zo’n tien renners, waaronder ook de Nederlandse Raborenner Bauke Mollema. Zijn tijdritcapaciteiten kwamen Rollin in zijn vlucht uitstekend van pas, want zijn medevluchters zagen hem pas na de finish terug. Terwijl George Hincapie en de Spanjaard Iker Camano Orkuzar nog voor het peloton finishten, won de Duitser Gerard Ciolek van Team High Road de sprint van de grote groep.

Na de vierde etappe blijft de Amerikaan Levi Leipheimer het algemeen klassement aanvoeren voor Fabian Cancellara en de Nederlander Robert Gesink.

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie