Momenteel jij en 69 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Cipollini ergert zich aan zijn Team Rock Racing

Cipollini ergert zich aan zijn Team Rock Racing

Mario Cipollini is nog maar net terug in het wielerpeloton en de flamboyante Italiaan doet direct alweer van zich spreken. Vorige week maakte hij namens het Amerikaanse Rock Racing, een Continentale wielerploeg, zijn rentree in de Ronde van Californië en deed dat zeer naar behoren.

In de Belgische krant Het Nieuwsblad laat ‘Mooie Mario’ zich echter niet zo complimenteus uit over zijn nieuwe werkgever. Het veertigjarige sprintkanon zegt zich te ergeren aan de amateuristische begeleiding van de formatie van teammanager Mike Ball. De ploegleiders en begeleiders van Rock Racing zijn alles behalve thuis in de professionele wielerwereld vindt Cipollini. Daarnaast heeft de Italiaan problemen met het ‘ballast’ dat de ploeg meedraagt in de persoon van Tyler Hamilton, Santiago Botero en Oscar Sevilla. Dit drietal is nog altijd verwikkeld in dopingzaken en mocht daarom ook niet starten in de etappekoers aan de Amerikaanse westkust vorige week. Volgens Cipollini is de aanwezigheid van deze drie renners slecht voor het imago van Rock Racing.

Ook over de hiërarchie binnen de ploeg deed Cipollini zijn zegje in de Belgische krant. “Ball is de baas, maar daarna kom ik. Dat moeten we even duidelijk maken. Is dat goed voor Ball dan gaan we verder. zo niet “tanta saluti”. Ze kennen me buiten de States ook nog wel” aldus een geirriteerde Cipo.

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie