Momenteel jij en 93 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Beat the Odds UEFA Super Cup 2022: Real Madrid – Eintracht Frankfurt

Beat the Odds UEFA Super Cup 2022: Real Madrid – Eintracht Frankfurt

Voordat het echte Europese voetbalseizoen begint, staan de Champions League winnaar Real Madrid en Europa League winnaar Eintracht Frankfurt tegenover elkaar in de UEFA Super Cup. Wat zijn de beste bookmakersdeals voor deze wedstrijd? Sporttribune zocht ze op en helpt je de bookmakers te verslaan in Beat The Odds!

Beat the Odds: Real Madrid favoriet

Het zal weinigen verbazen dat Real Madrid bij vrijwel alle bookmakerskantoren favoriet is. Maar de ene heeft toch net iets meer over voor een winnende weddenschap op de Spaanse Champions League winnaar dan de andere. TOTO Sport pakt flink uit met een quotering van x1,44 voor een correcte voorspelling via het 1×2 spelsysteem.

BetCity heeft een Odds Boost voor een zege voor de Koninklijke uit Madrid klaarstaan. Als nieuwe speler krijg jij nu maar liefst 40 keer je inzet voor een overwinning van Real Madrid! Aftrap: woensdag 10 augustus om 21:00u.

Nadat je de Odds Boost hebt geclaimd, vind je deze terug in het sportsbook als je de weddenschap selecteert waarvan de Odds geboost is. De Odds Boost is beschikbaar tot de start van deze UEFA Super Cup 2022.

Spelen op underdog Eintracht Frankfurt

Eintracht Frankfurt verbaasde vorig seizoen vriend en vijand door de Europa League te winnen. De Duitse Bundesliga ploeg kan wellicht ook tegen Real Madrid gaan verbazen en mocht dat zo zijn, dan kan daar flink mee gescoord worden bij de wedkantoren.

In het reguliere 1×2 spelsysteem betalen Sportsbooks als Unibet en Bet365 al x7,50 keer het ingelegde speelbedrag uit als Eintracht van Real weet te winnen. In de andere spelsystemen lopen de odds nog veel hoger op! Check Voetbalgokken.nl voor een volledige overzicht en Beat The Odds!

Beat The Odds: Live gokken

Een hele andere manier om de bookmakers te verslaan is live gokken. Log in op je Sportsbook account en check alle odds gedurende het duel Real – Eintracht. Is de quotering hoog genoeg om een gokje te wagen? Plaats dan je voorspelling en wacht af of je de winnende deal hebt gescoord.

Deze vorm van Wedden op Voetbal maakt het volgen van wedstrijden nog spannender en zal je zeker gedurende het hele UEFA Super Cup 2022 wedstrijd op het puntje van je stoel laten zitten!

Wanneer is Real Madrid – Eintracht Frankfurt

Het duel om de Europese Super Cup 2022 wordt op woensdag 10 augustus gespeeld in Helsinki (Finland) en begint om 21:00 uur. Speel jij mee en versla jij de bookies met Beat The Odds?

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie