Momenteel jij en 95 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Nederland vs. Letland: Oranje torenhoog favoriet!

Nederland vs. Letland: Oranje torenhoog favoriet!

Oranje is de WK kwalificatiereeks voor plaatsing van de FIFA World Cup 2022 in Qatar dramatisch begonnen. Oranje verloor in zijn eerste wedstrijd afgelopen week in Istanbul met 4-2 van Turkije. Waar het Nederlands-Elftal in 2010 nog in de (verloren) finale stond tegenover Spanje en het toernooi opvolgend tijdens het WK 2014 hoge ogen gooide onder leiding van Louis van Gaal, lijkt de nationale Nederlandse ploeg het sindsdien steeds lastiger voor elkaar te krijgen en goed resultaat te bewerkstelligen. Zo werd het wereldkampioenschap in 2018 al gemist door het niet plaatsen van het Nederlands Elftal en lijkt de schone nieuwe lei voor een nieuwe kwalificatiereeks met een rampzalige start tot dusver weinig goeds te brengen. Maar er is hoop! Dit weekend volgt een herkansing tegen Letland. Hier zal het Nederlands Elftal alles op alles moeten zetten om een verpletterende overwinning te behalen en het vertrouwen terug te winnen. Eén ding lijkt al snor te zitten… de statistieken spreken overduidelijk in het voordeel van Oranje!

Nederland vs. Letland: Een aantal feiten op een rij

  • Het Nederlands Elftal heeft tot op heden altijd gewonnen van Letland en heeft daarmee een perfecte score van 100% als ploeg.
  • Sinds 2000 heeft het Nederlands Elftal in thuiswedstrijden altijd drie of meer doelpunten gemaakt tegenover Letland.
  • Als we de afgelopen drie wedstrijden tussen Nederland en Letland bij elkaar optellen, is de score voor Nederland maar liefst 11-0!

Succes lijkt haast verzekerd voor Oranje

Puur naar de statistieken gekeken lijkt er geen enkele twijfel over mogelijk welke ploeg dit weekend wint tijdens de wedstrijd Nederland – Letland. Het verleden heeft gebleken dat Oranje keer-op-keer wint van deze tegenstander en veel doelpunten lijken succes gegarandeerd. De bookmakers zijn hier ook heel stellig in en geven een extreem lage quotering van x 1.03 weg bij winst voor Nederland. Een overwinning van Letland levert je dan juist weer waanzinnig veel geld op met een vermenigvuldiging van 60 keer (!) je inzet. Al lijkt deze uitkomst vrijwel nihil en kent een bookmaker nooit zomaar dit soort quoteringen toe aan een ploeg.

Voorspel jij een doelpuntenregen?

Zoals reeds eerder aangehaald, zijn doelpunten vrijwel gegarandeerde kost voor Oranje bij een tegenstander als Letland en is een voetbalweddenschap op Memphis Depay mogelijk de moeite waard. Weet Memphis Depay er drie of meer doelpunten in te schieten tegen Letland, dan levert dit je namelijk flink knaken op bij Koning Toto. Je krijgt voor deze voorspelling namelijk 7.00 keer je inleg terug! Lukt het Luuk de Jong er drie in te schieten, dan krijg je 11.00 keer je inleg uitbetaald. Wijnaldum en Berghuis zijn beide met dit aantal treffers wel 26.00 keer het ingezette bedrag waard!

Wil je wedden op meer dan vier doelpunten tijdens Nederland – Letland? Je krijgt hiervoor odds van x 1.51 bij de bookmaker aangeboden. Meer dan vijf doelpunten levert je meer dan drie keer je inzet op krijgen een quotering van x 3.30 mee. Echter moet bij dit doelpunten aantal het Nederlands Elftal wel herstelt zijn van de recent geleden nederlaag en vol vertrouwen deze WK kwalificatiewedstrijd betreden.

Nederland heeft een fenomenale score tegen Letland

De mannen van Frank de Boer hebben werkelijk waar een fenomenaal H2H-record tegen Letland en lijken ook dit weekend een enorme overwinning te behalen. Dit zou ook betekenen dat Oranje daarmee hun WK-kwalificatiereeks weer een boost geven na een uitermate slechte start.

Daarbij heeft Oranje in thuiswedstrijden momenteel een goede statistiek staan en wordt er veelal de volle mep aan punten gepakt. Letland doet het wat dat betreft stukken minder en heeft sinds 2016 slechts twee keer in een uitwedstrijd gewonnen, waarvan één wedstrijd betrof tegen San Marino, momenteel het slechtste team van de wereld. Alles staat op voorhand dus ook op een klinkende overwinning voor Nederland, welke alleen nog dient te worden binnengesleept!

Interessante PRICE BOOSTS bij Toto:

– Meer dan 2 doelpunten in 1e helft WAS x 2.95 NU x 3,25
– Nederland wint 4-0 WAS x 5.15 NU x 6,00
– Nederland wint en Letland scoort 1e doelpunt WAS x 7.45 NU x 9,00
– Memphis Depay scoort in eerste 10 minuten NU x 9,00

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie