Momenteel jij en 65 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Pak 5.10 keer (!) als Malen scoort + PSV wint en Vitesse één doelpunt maakt!

Pak 5.10 keer (!) als Malen scoort + PSV wint en Vitesse één doelpunt maakt!

In de Eredivisie is de strijd om de titel nog volop bezig en staat PSV Eindhoven op dit huidige moment op de tweede plek. De ploeg uit Eindhoven loopt met zes punten achterstand op Ajax. PSV liet het in de laatste vijf wedstrijden twee keer afweten en morste punten tegen ADO Den Haag met een 2-2 gelijkspel.

Komt Vitesse nog uit de neerwaartse spiraal?

Tegenstander Vitesse deed in het begin van het Eredivisieseizoen het uitstekend en wist veel punten te pakken. Al lijkt Vitesse na deze goede periode de winnende flow totaal kwijt te zijn geraakt. Al vier wedstrijden op rij wist Vitesse geen punten te pakken. De ploeg uit Arnhem is door het slechte resultaat van de laatste tijd van een bijna nummer 1 positionering terug gegleden naar plek vier in de Eredivisie en loopt met 5 punten achter op de gastheer van zondag: PSV.

PSV Eindhoven – Vitesse: Aantal feiten op een rij

  • PSV Eindhoven heeft slechts één overwinning behaald tegen Vitesse als we naar de laatste 14 (!) wedstrijden kijken tussen de twee ploegen;
  • Vitesse wist bij de meest recente ontmoeting in het Gelredome met 2-1 te winnen van PSV;
  • PSV wist van de 5 laatste wedstrijden 4 keer een overwinning te behalen;
  • Puur op statistieken gebaseerd zit PSV in een veel betere flow momenteel vergeleken met Vitesse. PSV wist bijvoorbeeld de laatste 6 thuiswedstrijden allemaal te winnen;
  • Het scoringspercentage ligt wat lastig voor zowel PSV als Vitesse. Over de laatste 5 wedstrijden genomen wisten beide ploegen 3 van de 5 wedstrijden de bal in het net te schieten.

Wat zijn de verwachtingen voor Vitesse tegen PSV zondag?

Vorig jaar oktober leek alles voor Vitesse nog rozengeur en maneschijn en wist het team zelfs hun 13-wedstrijden op rij winst tijdens de wedstrijd tegen PSV te behalen. Dat is een aantal maanden verder nu heel anders voor Vitesse en PSV presteert beter en stabieler. Voor PSV zien de cijfers voor het thuisduel tegen Vitesse er ook gunstig uit als we kijken naar de laatste 6 wedstrijden. PSV bleef tegen Vitesse namelijk 6 keer op rij ongeslagen in eigen huis. Maakt de thuisploeg daar dit weekend een indrukwekkende 7e keer van?

Als we kijken naar de afgelopen jaren waren de wedstrijden tussen PSV en Vitesse nooit echt saai en stonden de duels altijd wel garant voor enig spektakel en doelpunten. Wij verwachten dan ook doelpunten aan beide kanten en zetten in op BTTS (Beide teams scoren) bij de bookmaker. We verwachten overigens gewoon een thuisoverwinning van PSV, gezien de vorm waar het team zich in verkeerd en de moeilijke draai van Vitesse, waar punten maar gemorst blijven worden. Een overwinning van PSV tegen Vitesse levert je bij Toto sportweddenschappen een quotering van 1,65 keer je inzet op.

Bij Toto worden ook speciale weddenschappen aangeboden, waarbij wij enthousiast raken van de odds en voorspelling dat Malen scoort in de wedstrijd. Deze voorspelling levert je bij een goede uitkomst namelijk 5.10 keer het ingezette bedrag op.

Toto

Populaire wedtips voor PSV – Vitesse:

Hieronder hebben wij de voetbalweddenschappen voor PSV – Vitesse uiteengezet en denken wij een mogelijkheid te zien op een mogelijke juiste uitkomst. Odds zijn gebaseerd op die van Toto sportweddenschappen en bevatten exclusieve odds welke alleen bij Toto worden aangeboden onder TOTO Price Boost. Ga hier naar website van Toto om de meest actuele weddenschapen en hoogte van odds te bekijken.

PSV wint de wedstrijd: x 1,65

Beide teams scoren een doelpunt (BTTS): x 1.71

Malen scoort, wint en beide teams scoren: x 5.10  *Exclusief bij TOTO

PSV wint met twee doelpunten verschil of meer: x 3.00 TOTO PRICE BOOST (was x 2.53)

Over 4.5 goals in de wedstrijd: x 5.00 TOTO PRICE BOOST (was x 2.53)

Correcte uitslag voorspellen voor winst PSV met 3-1 uitslag: x 12.50 TOTO PRICE BOOST (was x 10.75)

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie