Momenteel jij en 75 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Super Suday Eredivisie: Super odds!

Super Suday Eredivisie: Super odds!

In de Nederlandse Eredivisie is het zondag 8 mei weer Super Sunday met AZ Alkmaar – Ajax Amsterdam en Feyenoord Rotterdam – PSV Eindhoven. In Beat the Odds, super odds voor het online voorspellen van de voetbal uitslagen op Super Sunday 2022!

Super Sunday programma

Nadat op zaterdag 7 mei de staartploegen in actie zijn gekomen is het op zondag 8 mei de beurt aan de topploegen. Super Sunday trapt af met een middenmoter duel: N.E.C. Nijmegen – Go Ahead Eagles. Om half 3 beginnen ook Vitesse en sc Heerenveen aan hun onderlinge duel en vind in Alkmaar de aftrap plaats van de eerste topper van de dag: AZ Alkmaar – Ajax Amsterdam.

Vervolgens wordt Super Sunday afgesloten met de kraker Feyenoord – PSV, waarbij de Rotterdammers voor het eerst in de eigen Kuip spelen nadat ze afgelopen donderdag in het Franse Marseille de finale van de Conference League wisten te behalen.

Beat the Odds met winst van PSV op Feyenoord

Bij bookmakerskantoor BetCity krijgen nieuwe spelers een unieke kans op hoge winstbonussen. De online aanbieder van sportweddenschappen heeft voor die mensen een Super Odd klaarstaan, waarbij je maar liefst x30 keer je inleg kunt winnen bij winst van PSV op Feyenoord!

Ook Super Odds bij winst van AZ of Ajax

Wil je meespelen met die andere topper van zondag 8 mei? Dan kan je je ook aanmelden bij Circus.nl. Deze bookmaker heeft voor nieuwe spelers een geweldige deal met x10 keer je inleg als je de juiste uitslag, winnaar of statistiek bij AZ Alkmaar – Ajax Amsterdam voorspelt.

Speel veilig en verantwoord op Super Sunday

Ben je van plan om ook een gokje te wagen? Check dan eerst of de bookmaker van je keuze betrouwbaar is en of je veilig geld kunt storten en opnemen. Check via voetbalgokken.nl de reviews van de legale, Nederlandse wedkantoren en ontdek welke aanbieder de beste deals biedt en welke het beste bij je past.

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust Β© Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie