Momenteel jij en 83 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Thuisploeg RB Leipzig krijgt als ‘underdog’ hoge odds mee: 3.05 (!) keer je inzet!

Thuisploeg RB Leipzig krijgt als ‘underdog’ hoge odds mee: 3.05 (!) keer je inzet!

Na een lange breek gaan we deze dinsdagavond weer verder met voetballen in de Champions League. In de achtste finales van het miljoenenbal nemen RB Leipzig en Liverpool het tegen elkaar op. De eerste wedstrijd wordt in Duitsland gespeeld en de returnwedstrijd zal op 10 maart 2021 gespeeld worden. Wat deze wedstrijd vooral interessant maakt is de vorm van Liverpool. De ploeg van Liverpool maakt momenteel een zware periode door wat betreft resultaten en prestaties en zit zelfs op een dieptepunt wanneer we kijken naar de afgelopen drie seizoenen. Ook trainer Jurgen Klopp komt niet goed uit de verf en heeft daarbij zelfs al moeten erkennen dat de Premier League titel dit seizoen er helaas niet meer in zit voor Liverpool. Liverpool heeft te veel punten verloren, waardoor kans op de titel niet meer tot de reële opties behoort. Weet Liverpool zijn zelfvertrouwen weer te pakken in het Europese voetbalgeweld? En biedt een onstabiel Liverpool leuke en interessante wedkansen met een wedstrijd tegen het altijd gevaarlijk en sterke Red Bull Leipzig. Sporttribune.nl zocht het voor je uit!

Liverpool met weinig zelfvertrouwen Europa in

Zoals gezegd staat het vertrouwen op een dieptepunt bij The Reds en is dit niet echt de beste tijd voor de Engelse voetballers om zich op te maken voor een zware Europese wedstrijd. Daarbij spelen ze de heenwedstrijd bij RB Leipzig, wat ook niet bepaald meewerkt voor een broodnodige boost.

De Duitse voetbalformatie Red Bull Leipzig speelt de eerste wedstrijd dus op eigen bodem. De ploeg is al maanden goed in vorm en zijn nog altijd hongerig naar overwinningen met het helse gevecht tegen de Bundesliga grootmach Bayern Munchen.

Bovendien beseffen de Duitsers dat dit het geschikte moment is om een ​​beroemde overwinning te behalen op een van de meest succesvolle teams in de geschiedenis van de Champions League. Een overwinning tegen een ploeg als Liverpool zal zeker extra motivatie meebrengen voor de voetbalclub uit Leipzig.

Red Bull Leipzig is in de Champions League zelf ook niet onervaren en wist onder leiding van Julian Nagelsmann vorig seizoen tot de halve finales van het miljoenenbal door te stoten. Een zeer knappe prestatie en het laat nog maar eens zien hoeveel potentie er in de Duitse ploeg zit. Een logische verwachting is dat deze eerste heenwedstrijd tussen RB Leipzig tegen Liverpool toegekend moet worden aan de thuisploeg. Al denken de bookmakers daar zelf anders over. Liverpool is namelijk gewoon favoriet met een quotering van x 2.27 bij Toto.nl. Een voorspelling op winst voor Leipzig levert je meer dan drie keer (!) je inzet op, namelijk met odds van x 3.05 bij de bookmaker. Blijft het onbeslist deze dinsdagavond tussen Leipzig en Liverpool? Met de hoogst gewaardeerde quotering van x 3.60, pak je het hoogste potentiele winbedrag bij het plaatsen van een 1×2 weddenschap.

RB Leipzig tegen Liverpool:  Een aantal feiten

  • Deze twee teams hebben nog nooit tegen elkaar gevochten.
  • De mannen van Red Bull Leipzig hebben een fenomenaal record en hebben slechts één keer verloren van een Engelse ploeg. En dit is zeer interessant als we naar het volgende punt kijken en de statistieken van Liverpool meenemen.
  • De mannen van Klopp zitten namelijk op een run van tien wedstrijden waarbij ze ongeslagen bleven tegen Duitse tegenstanders. Dat belooft als we puur naar de statistieken kijken, gegarandeerd een spannende Europese voetbalpot te worden.
  • De laatste confrontatie van Liverpool was tegen Bayern Muchen in de zestiende ronde van de Champions League in 2019-20. Hierbij won de ploeg met 3-1.

Wedkansen en voorspellingen voor RB Leipzig vs Liverpool

Liverpool draait zoals gezegd niet lekker en hebben drie wedstrijden achter elkaar verloren. Alleen al in afgelopen twee wedstrijden kreeg Liverpool in totaal 7 doelpunten tegen. Daarbovenop komt ook nog dat Liverpool van de laatste twaalf wedstrijden maar liefst negen keer puntloos bleef.

De bookmakers beschouwen de thuisploeg RB Leipzig niet als favoriet en dat levert mogelijk extra voordeel op. Je kan op een voetbalweddenschap met als uitkomst de overwinning voor de Red Bulls namelijk je inzet keer drie vermenigvuldigen.

Populaire wedtips voor Leipzig – Liverpool:

Liverpool wint en beide teams scoren: x 4,25 TOTO PRICE BOOST (was x 3.75)

Leipzig wint 2-1 of 3-1: x 7.50 TOTO PRICE BOOST (was x 6.35)

Beide teams scoren in beide helften: x 10.00 TOTO PRICE BOOST (was x 8.00)

Overwinning Red Bull Leipzig: x 3.05

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie