Momenteel jij en 63 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Hoge odds tijdens Klassieker: Ajax vs Feyenoord!

Hoge odds tijdens Klassieker: Ajax vs Feyenoord!

Ajax staat dit seizoen bovenaan de ranglijst, maar door de recente twee remises is Ajax op gelijke hoogte met de nummer twee in de Eredivisie gekomen. Ajax’s vorige wedstrijd werd gespeeld thuis, en moesten de buit delen in een 2-2 ontmoeting met PSV Eindhoven. Feyenoord staat op de tweede plaats in de Eredivisie en achtervolgt gastheer Ajax. Dit maakt de wedstrijd nu al één van de meest spannende botsingen van het Eredivisie seizoen. Ze staan ​​op een winning streak van drie wedstrijden in de competitie, na een 1-0 overwinning thuis tegen Zwolle.

Ajax – Feyenoord: Een aantal feitjes over de Klassieker

  • Feyenoord heeft sinds 2015 slechts één van de tien afgelopen bijeenkomsten gewonnen.
  • Ajax heeft sinds 2018 vier van de laatste vijf algemene overwinningen behaald.
  • Een eerdere ontmoeting in 2019 leverde Ajax een 4-0 thuiszege op.
  • Beide teams hebben slechts één keer gescoord in hun laatste vijf wedstrijden.
  • Geen van hun laatste zeven duels in de Eredivisie eindigde in een gelijkspel.

Voorspelling voor Ajax – Feyenoord

Als we naar de bookmakers kijken mogen het duidelijk zijn. Ajax gaat deze klassieker wederom winnen! Ajax speelt in eigen huis en heeft tot dusver dit seizoen slechts 2 van de 15 optredens verloren. Een knappe prestatie. Ajax heeft tot dusver 54 doelpunten gescoord, wat statistisch inhoud dat Ajax garant staat voor doelpunten in praktisch iedere wedstrijd en dit een handig gegeven is voor het aangaan van een weddenschap. Deze verwachting is met een quotering van 1.43 bij Toto relatief hoog gewaardeerd en biedt kansen voor een voetbalweddenschap.

Feyenoord heeft ook een goede periode achter de rug met gewonnen wedstrijd. Aan de andere kant hebben ze maar één keer gewonnen in de laatste tien ontmoetingen met Ajax. Daar komt bij dat deze overwinning in eigen huis was. Weet Feyenoord dit ook echt te presteren? De bookmakers geven het weinig kans en bieden je een hoge quotering van maar liefst: 6.90 keer je inzet. Dit kan zomaar cashen betekenen, wanneer het Feyenoord met drie punten op zak de bus in te stappen.

Komt Ajax op voorsprong na exact 10 min? Dan betaalt bookmaker Toto in plaats van de oorspronkelijke 5.00 quotering nu een verhoogde quotering van 6.00 uit. Niet verkeerd en in het verleden hebben we veelvuldig vroeg in de wedstrijd doelpunten zien vallen.

Heeft Feyenoord een spetterend begin en weet het in de rust voorsprong te boeken op de Amsterdamse rivaal? Toto betaalt je middels de price boost nu i.p.v. 5.35 eveneens een verhoogde odds van 6.00 uit.

Staat het geluk aan je zijde en wil je tijdens de klassieker echt een gokje wagen? Bij een exact voorspelde uitslag van 1-2, waarbij Feyenoord de klassieker wint wordt je weddenschap vermenigvuldigd met 18.00 keer je inzet. Wint Ajax met 3-0 van Feyenoord? Ook dan is je weddenschap veel geld waard en krijg je 11.00 als quotering uitbetaald.

Feyenoord zal zich zeker niet terugtrekken van de rivaal en met een goede reeks overwinningen toch alles op alles zetten om de punten mee naar Rotterdam te nemen. De kans is groot dat ook de Feyenoord over negentig minuten bijdraagt ​​aan het wedstrijdformulier en doelpunten gaat scoren. Een weddenschap op 2,5 doelpunten met odds van 1.35 lijkt een zekerheid te worden. Dit eventueel gecombineerd met een BTTS weddenschap, waarbij je 1.52 uitbetaald krijgt wanneer beide teams scoren.

Populaire wedtips voor Ajax – Feyenoord

Over 2.5 goals in combinatie met BTTS: 1.91

Ajax wint de wedstrijd: 1.43

Ajax op voorsprong na exact 10 min: 6.00

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie