Momenteel jij en 65 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Liverpool bij bookmakers topfavoriet zondag tegen Fulham

Liverpool bij bookmakers topfavoriet zondag tegen Fulham

De Reds hebben halverwege de week opnieuw een vervelende Premier League-nederlaag moeten doormaken. Afgelopen donderdag liep het niet goed af voor Liverpool in de Premier League wedstrijd tegen Chelsea. Met een 0-1 overwinning door Chelsea wist de ploeg de volle 3 punten mee naar huis te nemen en zorgde wederom voor een pijnlijke nederlaag voor hoofdcoach Jurgen Klopp en zijn Liverpool. Weet Liverpool als team de boel weer aan de praat te krijgen voor zondag?

Zet Liverpool zondag eindelijk de knop om tegen Fulham?

Liverpool verkeert in wanhoop en jaagt op een eerste thuiszege in de Premier League sinds december. Lukt het Liverpool zondagmiddag wel om thuis van Fulham te winnen? Wij hebben er het volste vertrouwen in dat Liverpool zich aanstaande zondag herpakt tegen Fulham. Fulham komt op bezoek bij Anfield, wat naast de krachtsverhouding ook in het voordeel van de thuisploeg. Al moet het zelfvertrouwen van De Reds natuurlijk wel aanwezig zijn de aankomende wedstrijd.

Liverpool – Fulham: De feiten op een rij

  • Liverpool is de afgelopen zeven wedstrijden tegen Fulham ongeslagen gebleven;
  • Slechts één van hun laatste 11 wedstrijden is in gelijkspel geëindigd;
  • Beide teams hebben gescoord in drie van de vijf afgelopen wedstrijden;
  • De Reds hebben acht van de laatste tien algemene overwinningen behaald;
  • Hun eerdere ontmoeting in 2020 resulteerde in een 1-1 gelijkspel;
  • De gastheer heeft sinds 1998 slechts één keer verloren in hun botsingen thuis.

Wat verwachten we zondag tijdens Liverpool tegen Fulham?

Liverpool verkeert in een enorme dip en lijkt qua vorm er maar niet in te slagen echt stabiel als ploeg naar voren te komen. Zo slaagde Liverpool er dit seizoen niet in de Premier League titel te verdedigen en staat de ploeg momenteel op de zevende positie op de ranking van de Engelse Premier League.

Jurgen Klopp moet zijn team zo snel mogelijk terug naar de oude succesformule zien te trekken om het voetbalseizoen netjes te kunnen afsluiten. Een tegenstander als Fulham lijkt te komen als geroepen, aangezien Fulham zelf momenteel in de degradatiezone verkeert en ook niet echt lekker zijn draai weet te vinden met het veiligstellen van Premier League voetbal voor volgende seizoen.

Al is Fulham wel ongeslagen in de laatste zeven wedstrijden in de Premier League. Al is dit ook een vertekenend beeld aangezien Fulham slechts één overwinning hiervan heeft geboekt en de rest op gelijkspel uitkwam. Twee van de recente vijf uitwedstrijden resulteerden in een doelpuntloos gelijkspel, met een wankele verdediging in het midden.

Populaire wedtips voor Liverpool – Fulham

Zoals we weten draaien zowel Liverpool als Fulham niet heel geweldig dit seizoen. Dit allemaal in gedachten gehouden, kunnen we dan ook niet te veel doelpunten verwachten in de clash tussen Liverpool en Fulham. Beide ploegen komen keer op keer toch erg moeilijk tot veel doelpunten. Aangezien doelpunten veelal uitblijven, biedt dit kansen voor het voorspellen en plaatsen van een weddenschap bij de bookmaker. Een weddenschap op ‘minder dan 3,5 doelpunten’ lijkt een veilige keuze voor de wedstrijd van aanstaande zondag. Deze voorspelling levert je x 1.42 bij bookmaker Toto op!

Een overwinning voor Liverpool – uiteindelijk wel de verwachting bij de bookies – is een quotering van x 1.40 keer je inzet waard. Al weet Fulham met behoorlijke odds van x 7.45 flink hoge odds te genereren bij de bookmakers en lijkt verleidelijk met zo’n hoog winpotentieel. Gelijkspel tussen de twee wordt momenteel ingeschaald op bijna vijf keer je inzet (x 4.95) en zou een uitkomst kunnen zijn wanneer beide ploegen ook zondag blijven aanmodderen.

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie