Momenteel jij en 81 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Blom hervat trainingsprogramma richting Beijing

Blom hervat trainingsprogramma richting Beijing

Rens Blom heeft een nieuwe stap gezet in zijn revalidatie na een zware achillespeesblessure. De polstokhoogspringer is weer begonnen met de looptraining, maar hij hoopt zo snel mogelijk opnieuw een stap verder te kunnen in zijn revalidatieprogramma. Blom heeft de Olympische Spelen van Beijing deze zomer nog niet uit zijn hoofd gezet en hoopt zich ervoor te kwalificeren.

“Het voelt goed weer hard te lopen en korte tempoloopjes te doen. Mijn achillespees reageert goed op de nieuwe belasting,” aldus Blom op zijn eigen website¬†Rensblom.com. Hij kon na zijn operatie van 8 oktober afgelopen jaar geen oefeningen doen waarbij hij zijn achillespees zou belasten. Nu met de loopoefening is de eerste stap gezet om de pees testen en daar is Blom zeer content over. Hij hoopt wel dat hij op lange termijn meer explosiviteit in zijn trainingen kan brengen om zijn pees echt onder druk te zetten en kijken of die het houdt.

Geduldig kan je de 30-jarige atleet wel noemen. In zijn hoofd zit nog steeds Beijing, want hij heeft er nog vertrouwen in. Het kwalificatieprogramma voor de Olympische Spelen is een lange weg om af te leggen:¬†“Ik heb veel geduld moeten opbrengen om niet te forceren. Ik wilde zo graag, maar wist ook dat ik daarmee het herstel onder druk zou zetten.”

Speel nu bij BetCity en ontvang een ‚ā¨20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie