Momenteel jij en 77 anderen op onze sporttribune
Advertentie

MMA Glory Collussion 4: Badr Hari – Alistair Overeem

MMA Glory Collussion 4: Badr Hari – Alistair Overeem

Het Glory Collussion 4 fight Badr Hari – Alistair Overeem wordt op zaterdag 8 oktober uitgevochten in de Arnhemse Gelredome. Een gevecht waarnaar er in de kickbokswereld al heel lang naar uitgekeken wordt. Wie gaat er winnen? Sporttribune.nl blikt vooruit op de MMA clash Badr Hari – Alistair Overeem.

Statistieken Badr Hari – Alistair Overeem

Beide heren hebben behoorlijk wat ervaring, al is Overeem wel een stukje ouder dan Badr. De 37-jarige Marokkaanse Nederlander (geboren in Amsterdam) vocht tot nu toe 124 gevechten uit en stapte maar liefst 106 keer als winnaar uit de ring. Maar liefst 92 maal won hij dankzij een KO.

Overeem zijn erelijst is ook zwaar indrukwekkend. Hij vocht tot nu toe 67 partijen en wist in al die optreden 47 overwinningen te boeken. Meestal op basis van punten en dus niet zoals Badr dankzij een knock-out.

Re-match van 2020

In september 2020 stonden beide heren ook al tegenover elkaar. Dat draaide toen uit op een episch gevecht. Beide heren zeggen in hun voorbeschouwing te verwachten dat het ook dit keer een partij wordt waarover nog lang na gepraat wordt, al hebben Hari en Overeem wel andere ideeen op welke manier dat gaat zijn.

Badr Hari: “Overeem overleeft eerste ronde niet eens”

Badr is het gevecht uit 2020 nog niet vergeten: “Twee jaar geleden won Alistair, maar dit keer overleeft hij de eerste ronde in de kickboksring niet eens. Ik kijk erg uit naar dit gevecht en ben bereid om letterlijk te sterven voor een zege op Alistair. Het is voor mij altijd erop of eronder, maar dit keer neem ik dat zelf ook letterlijk. Ik ben ready.”

Alistair Overeem: “Ik ga Badr Hari aanpakken, dat is zeker”

Ook Overeem kijkt terug naar 2020, maar kijkt vooral vooruit naar het treffen van zaterdag 8 oktober in de Gelredome: “Badr is een kickbokslegende, een erg getalenteerde vechter. Ik verwacht eigenlijk de beste Badr die er is. Dus nee, ik denk niet dat het eenvoudig wordt. Maar geloof me: ik ben er klaar voor. Ik ga Badr keihard aanpakken, dat is zeker! En dan zullen we weleens zien wie hier de sterkste is. Ik gok op mezelf”, zo besluit hij zijn persconferentie volgend op de stare down eerder deze week.

Wanneer is Badr Hari – Alistair Overeem

De Glory Collussion 4 MMA titelgevecht Hari – Overeem wordt op zaterdag 8 oktober in de Arnhemse Gelredome uitgevochten. Het gevecht begint rond 20:00 uur en is onder meer live te volgen via Videoland.

Ook niks missen van alle topsportactie, MMA clashes en de topgevechten die Badr Hari en Alistair Overeem uitvechten? Kom dan dagelijks langs op Sporttribune.nl en zorg dat jij niet knock-out gaat doordat je MMA nieuws mis!

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie