Momenteel jij en 67 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Hendry als laatste naar halve finale Masters

Hendry als laatste naar halve finale Masters

Stephen Hendry heeft als laatste speler de halve eindstrijd bereikt van de Masters. De Schot won in de kwartfinale van Shaun Murphy met 6-2. De zevenvoudig wereldkampioen zal het nu moeten opnemen tegen de ontketende Ding Junhui. De Chinees veegde Stephen Lee van de tafel (6-2) en produceerde bijna zijn tweede perfecte break van 147. Zondag lukte hem hem en werd hij de jongste speler die het kunststukje flikte op een televisietoernooi.

Ditmaal ging het bij de veertiende zwarte bal fout, toen hij al op 106 punten stond. Voor Hendry op Wembley dus een mooie uitdaging. “Ik kan niet wachten om tegen hem te spelen. Hopelijk wordt het een mooie partij”, aldus de Schot tegenover de BBC. Tevreden over zijn optreden tegen Murphy was hij overigens niet.

“Voor één of andere reden voelde het niet goed aan. Toen heb ik de partij eruit weten te slepen. Het werd dan ook niet een vertoning waar veel mensen naar uit hadden gekeken.” Relatief lage breaks met als uitschieter een 72-break bleken voldoende voor de winst. Daardoor blijft Hendry in de race voor zijn eerst toernooizege sinds het Malta Open.

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie