Momenteel jij en 61 anderen op onze sporttribune
Advertentie

RKC Waalwijk – Feyenoord in derde speelronde Eredivisie

RKC Waalwijk – Feyenoord in derde speelronde Eredivisie

Voor Feyenoord krijgt de Eredivisie zondag 21 augustus een vervolg in Waalwijk. Daar is RKC de gastheer. Neemt Feyenoord drie punten mee uit Brabant of lopen de Rotterdammers in Waalwijk averij op? Sporttribune.nl blikt vooruit op het Eredivisieduel RKC Waalwijk – Feyenoord.

Statistieken RKC Waalwijk – Feyenoord

In de zomerstop speelden de clubs nog vriendschappelijk tegen elkaar. Dat werd een waar doelpuntenfestijn. Eindstand: 3-3. In het afgelopen Eredivisieseizoen verspeelden Feyenoord tegen RKC dure punten door in De Kuip met 2-2 gelijk te spelen.

De laatste keer dat beide clubs in Waalwijk tegenover elkaar stonden werd het 0-2 voor de Rotterdamse formatie. Op 13 februari 2022 waren Kokcu en Jorrit Hendrix trefzeker namens Feyenoord.

Arne Slot: “We hebben niet de gewenste start, maar ook nog niet verloren”

Feyenoord trainer Arne Slot hoopt in Waalwijk weer drie punten toe te mogen voeren aan het totaal. De seizoenstart leverde vier punten op dankzij winst op Vitesse en een gelijkspel tegen sc Heerenveen. Slot: “We hebben niet de gewenste start, maar we hebben ook niet verloren dus dat is positief.”

Speelwijze

Volgens Slot heeft Feyenoord nog even nodig om een team te worden. “Vorig jaar werd mij ook gevraagd hoe lang het ging duren voordat iedereen de speelwijze onder de knie had. Dat is toen snel gegaan, ook omdat we toen veel Europese wedstrijden speelde. Hoe lang het nu gaat duren is moeilijk te zeggen, maar we zijn pas twee wedstrijden onderweg dus ik heb er alle vertrouwen in dat dat (snel) gaat komen.”

Wanneer is RKC Waalwijk – Feyenoord

Het Eredivisieduel RKC Waalwijk – Feyenoord is op zondag 21 augustus 14:30 uur plaats in het Mandemakers Stadion te Waalwijk. Volg het Nederlandse voetbalnieuws over de Eredivisie, RKC Waalwijk en Feyenoord Rotterdam vanaf de eerste rij via Sporttribune.nl.

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie