Momenteel jij en 95 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Woensdag valt beslissing in UEFA Champions League duel PSV Eindhoven – Rangers

Woensdag valt beslissing in UEFA Champions League duel PSV Eindhoven – Rangers

Woensdagavond valt in het Philips Stadion te Eindhoven de beslissing in het UEFA Champions League duel PSV Eindhoven – Rangers FC. Na de heenwedstrijd kan het nog alle kanten op, maar PSV heeft natuurlijk wel het thuisvoordeel. Gaan de Eindhovenaren dit jaar in de UEFA Champions League groepsfase uitkomen? Sporttribune blikt vooruit!

Statistieken PSV Eindhoven – Rangers FC

De Head to Head statistieken tussen beide ploegen zullen bij de meeste wel bekend zijn, want de afgelopen drie onderlinge ontmoetingen vonden in een tijdbestek van één jaar plaats. Vorig jaar troffen beide clubs elkaar namelijk ook in de play-offs van de UEFA Champions League.

Ook toen begon het tweeluik in Glasgow en ook toen eindigde die confrontatie in 2-2. De return in Eindhoven werd door Rangers gewonnen dat daardoor de groepsfase haalde. Dit jaar eindigde het heenduel opnieuw een 2-2 gelijkspel. De uitkomst van deze return zal als het aan de Brabantse topclub ligt echter een andere uitkomst krijgen dan vorig seizoen.

Serginio Dest: “Woensdag thuis moeten we ze gewoon pakken”

Vlak voor de heenwedstrijd in Glasgow maakte FC Barcelona speler Serginio Dest een bliksemtransfer naar PSV. En slechts twee dagen na het rondkomen van de transfer stond hij al in de basis bij het eerste van twee Champions League play-offs duels tegen Rangers. De in Almere geboren Amerikaan sprak na afloop met PSV TV. “Ik kijk terug naar een oké debuut. We hadden moeten winnen, maar ik denk wel dat we goed positiespel speelden. We waren alleen niet gevaarlijk genoeg. Met 2-2 zijn we niet tevreden. Woensdag thuis moeten we ze gewoon pakken. Iedereen bij PSV wil Champions League spelen.”

Joey Veerman: “We hebben goede uitgangspositie voor return”

Veerman was weer één van de uitblinkers bij PSV. Hij kijkt ook terug op de heenwedstrijd en is gelijk strijdvaardig voor de return: “We hebben niet echt grote kansen gehad, dat moeten we wel voor elkaar zien te krijgen in Eindhoven. We hadden het onder controle, maar krijgen op klote momenten twee goals tegen. Gelukkig kopt Luuk de Jong de 2-2 binnen. Nu hebben we wel een goede uitgangspositie voor de return. Als team willen we echt vechten. Het vertrouwen zit hoog. We gaan echt vol gas geven woensdag!”

Wanneer is PSV Eindhoven – Rangers FC

De beslissende return in deze Champions League play-off tussen PSV en Rangers wordt op woensdag 30 augustus gespeeld in het Philips Stadion te Eindhoven. De scheidrechter zal om 21:00 uur zijn wedstrijdfluit hanteren om te blazen voor de aftrap van dit duel.

Volg de ontknoping in play-offs, de verrichtingen van PSV en het verloop van het komende UEFA Champions League seizoen vanaf de eerste rij via Sporttribune.nl: het online sportnieuwskanaal voor de voetbalsupporter die graag bovenop het nieuws zit.

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie