Momenteel jij en 65 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Conference League voetbal: AZ Alkmaar – Apollon Limassol

Conference League voetbal: AZ Alkmaar – Apollon Limassol

In de UEFA Conference League treffen AZ Alkmaar – Apollon Limassol elkaar deze week. Pakt AZ drie punten en verstevigt het de koppositie in de poule? Dan zou dit een topweek voor de Alkmaarders zijn, want in de Eredivisie staat de club uit Noord-Holland ook al bovenaan! Sporttribune.nl blikt vooruit op AZ – Apollon Limassol.

Statistieken AZ Alkmaar – Apollon Limassol

De H2H statistieken slaan we ook hier over, want het wordt de allereerste onderlinge confrontatie ooit. De statistieken van de laatst gespeelde wedstrijden zeggen echter ook meer dan genoeg.

Waar Apollon Limassol worstelt met zichzelf en afgelopen weekend weer punten verspeelde door met 1-1 gelijk te spelen tegen Paphos, draait AZ een ijzersterk seizoen tot nu toe. Dankzij zes overwinningen en twee puntendelingen is AZ de ongeslagen koploper in de Nederlandse Eredivisie. Afgelopen weekend moest ook FC Groningen eraan geloven. AZ won met 1-4.

Rentree Karlsson

Minstens zo belangrijk als de 1-4 zege op Groningen was de rentree van Jesper Karlsson. De Zweedse sterkhouder van AZ was maandenlang geblesseerd, maar is weer helemaal terug. Hij scoorde tegen Groningen ook direct en zal donderdag tegen Apollon ook weer een belangrijke positie innemen in het elftal van trainer Pascal Jansen.

Jansen: “Dankzij zege op Groningen met gevoel toewerken naar Apollon”

De oefenmeester is dan ook heel trots op zijn team dat ook een sterke bank blijkt te hebben. “De invallers heb ik ook een groot compliment gegeven, omdat ze echt iets hebben toegevoegd aan ons team. Dat mondde uit in een prima resultaat tegen Groningen en zorgt ervoor dat we met een goed gevoel kunnen toewerken naar Apollon Limassol.”

Wanneer is AZ Alkmaar – Apollon Limassol

De UEFA Conference League wedstrijd AZ – Apollon wordt op donderdag 6 oktober gespeeld in het AFAS Stadion te Alkmaar. Het duel begint om 21:00 uur.

Volg al het nieuws rondom de UEFA Conference League, Apollon Limassol en natuurlijk ook AZ Alkmaar via je eigen online sportnieuws stoeltje in het virtuele Sportstadion van Sporttribune.nl! Zo mis je niks van de actie op het voetbalveld!

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie