Momenteel jij en 71 anderen op onze sporttribune
Advertentie

UEFA Conference League: Feyenoord – Slavia Praag

UEFA Conference League: Feyenoord – Slavia Praag

In de UEFA Conference League komt Feyenoord op donderdag 7 april uit tegen Slavia Praag. En dat is een ‘oude bekende’ van de Rotterdammers, want beide ploegen stonden in de groepsfase ook al tegenover elkaar. Feyenoord wist toen in de eigen Kuip met 2-1 te winnen van de Tsjechen. Sporttribune.nl blikt vooruit op Feyenoord – Slavia Praag.

Statistieken Feyenoord – Slavia Praag

De laatste twee onderlinge duels vonden dus nog niet zo lang geleden plaats. Feyenoord speelde in de groepsfase eerst thuis en pakte daar drie punten door met 2-1 te winnen. In de uitwedstrijd hadden de Rotterdammers het moeilijker en werd er dankzij twee goals van de Belgische spits Dessers ternauwernood met 2-2 gelijkgespeeld.

Recente uitslagen Feyenoord Rotterdam

Feyenoord ging eind vorige maand met 3-2 onderuit bij Ajax, maar wist zich daarna prima te herstellen. Afgelopen zaterdag boekte de ploeg van trainer Arne Slot een 2-0 thuiszege op Willem II uit Tilburg. Hierdoor is Feyenoord nog steeds derde in de Nederlandse Eredivisie. Feyenoord heeft nu 58 punten. Dat zijn er zeven minder dan PSV en drie meer dan nummer vijf AZ Alkmaar.

De overwinningen op Partizan Belgrado, in de vorige ronde van Conference League, zullen de Rotterdammers ook vertrouwen geven. Feyenoord won in die dubbele confrontatie twee keer overtuigend: 2-5 in Belgrado en 3-1 in Rotterdam.

Recente uitslagen Slavia Praag

De Tsjechen komen naar Rotterdam met een 1-1 gelijkspel op zak in de eigen competitie. Praag verzuimde afgelopen weekend de koppositie over te nemen van Victoria Plzen door het rechtstreekse duel in Plzen niet winnend af te sluiten. De titelkansen zijn echter nog niet verkeken. Slavia heeft slechts één punt minder dan koploper Victoria Plzen.

Wanneer is Feyenoord – Slavia Praag

De kwartfinalewedstrijd Feyenoord – Slavia Praag in de kwartfinale van de Conference League wordt op donderdag 7 april gespeeld in de Kuip te Rotterdam. Beide ploegen trappen om 18:45 uur al af. Volg al het nieuws rondom de UEFA Conference League, Slavia en Feyenoord vanaf de eerste rang via Sporttribune.nl: de website voor je dagelijkse dosis sportnieuws.

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie