Momenteel jij en 73 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Beat the Odds: Frankrijk – Nederland bookmakersdeals

Beat the Odds: Frankrijk – Nederland bookmakersdeals
Poll

Wat wordt de uitslag van Frankrijk - Nederland?

64%
9%
27%

Bij Beat the Odds bekijken we de beste bookmakersdeals voor de EK kwalificatie interland Frankrijk – Nederland. Dit duel in Groep B gaat waarschijnlijk direct bepalend zijn voor de eindstand in de poule, omdat normaal gesproken de strijd om groepswinst tussen de Fransen en Oranje zal gaan. Bij welke voorspelling kan jij scoren en als winnaar uit dit duel komen? Sporttribune zet het voor je op een rij!

Spelopties

Ten eerste zijn er veel opties om je voorspelling te plaatsen. De meest gekozen is het 1×2 spelsysteem, waarbij er gekozen wordt voor een weddenschap op de winnaar van deze wedstrijd. Gokken op winst voor Frankrijk? Dan wordt er een 1 ingevuld op het wedformulier. Bij een gelijkspel wordt de x aangekruist en voetbalgokkers die hun geld zetten op Nederland vullen bij deze EK kwalificatie wedstrijd een 2 in.

Sterk in opkomst zijn de correcte score weddenschap, het live gokken en weddenschappen waarbij de winstmarge verhoogd kan worden. Denk hierbij aan spelen met een handicap of een sportweddenschap met een odds boost.

Hoogste odds: Frankrijk – Nederland

Eenmaal het speltype gekozen is het zaak de hoogste odds te vinden. Via websites als Voetbalgokken.nl, Wedden op Sport.nl of Voetbalwedden.nl kan je gemakkelijk in één oogopslag de beste odds: Frankrijk – Nederland ontdekken.

Doordat alle legale bookmakerskantoren waaronder de top bookmakers BetCity, Jack’s Casino, Bet365, TOTO Sport en Unibet.nl op deze pagina vermeld staan mis je nooit een top deal als je op zoek gaat naar de odds: Frankrijk – Nederland.

Odds boost

Daarnaast zijn er rondom wedstrijden van het Nederlands elftal heel vaak extra promoties of acties zoals de odds boost. Hierbij kunnen (nieuwe) spelers extra hoge winstbonussen scoren door een weddenschap te plaatsen tegen bepaalde voorwaarden. Dit kunnen rondspeelvoorwaarden zijn, inzet minima of bijvoorbeeld bij een bepaald speltype. Al deze opties worden ook op de bookmakers vergelijkingswebsites weergegeven. Zorg wel dat je eerst goed leest wat welke speloptie betekent, zo heb je bijvoorbeeld de bonus wager waarbij de beloofde welkomstbonus alleen wordt uitbetaald als je aan alle voorwaarden voldoet.

Pre-wedstrijd odds: Frankrijk – Nederland

Sporttribune.nl zocht voor voetbalgokkers die willen spelen op Frankrijk – Nederland de beste odds alvast op. Via Voetbalgokken.nl vonden we de beste deals bij de EK kwalificatiewedstrijd Frankrijk – Nederland. Bij de Nederlandse bookmakers kun je de best deal scoren door in te zetten op een zege van Oranje. Bij Unibet.nl en BetCity staan de quoteringen bij een overwinning van het Nederlands elftal op maximaal 4.35 keer je speelbedrag ingedeeld.

Wat scoren punters die gaan voor een gelijkspel? De pre-odds zijn dan nog altijd goed. Bij bookmakers Bet365 en Unibet.nl scoren zij tot maximaal 3.50 keer het speelbedrag. Dit wordt dus alleen uitgekeerd als de Fransen en het Nederlands elftal even sterk zijn in Stade de France. In het 1X2 spelsysteem lopen de pre-odds bij een zege van Les Bleus op tot maximaal 1.87 keer het speelbedrag.

Meespelen?

Laat je voorspelling dan achter bij één van de betrouwbare bookmakerskantoren die voetbalweddenschappen mogen aanbieden in Nederland of laat ons weten wat jouw verwachtingen zijn door mee te doen aan onze poll bovenaan dit bericht.

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie