Momenteel jij en 79 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Plaatst PSV zich voor de groepsfase van de Champions League? Dit zeggen de bookmakers

Plaatst PSV zich voor de groepsfase van de Champions League? Dit zeggen de bookmakers

De wedstrijd van 16 Augustus tegen Rangers FC was geen makkie voor PSV. De finalist van de Europa League toonde zich weerbaar in eigen huis en pas in de 77e minuut wist PSV zich terug te vechten naar een gelijkspel waarmee het terugkeerde naar Eindhoven. Nu zijn alle ogen gericht op 24 Augustus, de dag waarop PSV zich definitief kan plaatsen voor de groepsfase van de Champions League.

De laatste horde naar 35 miljoen euro

Als PSV de wedstrijd op 24 Augustus wint, wordt er maar liefst 35 miljoen euro op de bankrekening bijgeschreven. Dit bedrag is een optelsom van de Champions League startpremie, co√ęffici√ęnten bonus, recettes en extra bonussen zoals tv opbrengsten. Dit bedrag is natuurlijk altijd welkom maar is zeker op dit moment essentieel om het grote financi√ęle gat met Ajax te dichten. 

De kans dat PSV wint lijkt redelijk groot. PSV is tot 24 Augustus vrij en kan zich daarom goed voorbereiden op de wedstrijd. De Rangers hebben daarvoor nog een andere wedstrijd. Ook wordt de wedstrijd in Eindhoven gespeeld wat een extra voordeel geeft voor PSV.

Maar hoe groot is de kans nu echt dat PSV er met de winst vandoor gaat? We nemen hiervoor een kijkje bij de voorspellingen van diverse bookmakers. 

Bookmakers zijn eensgezind: PSV gaat winnen

Een korte verkenning van bookmaker quoteringen geeft een duidelijk signaal. Allemaal hebben ze er het volste vertrouwen in dat PSV van de Rangers zal winnen. 

Bookmakers werken met quoteringen die aangeven hoe vaak je je inzet verdient als je voorspelling uitkomt. Bookmaker TOTO hanteert op het moment van schrijven bijvoorbeeld een quotering van 1.64 voor PSV en 4.80 voor de Rangers. Wanneer je geld inzet op PSV en ze winnen inderdaad, dan ontvang je dus 1.64x je inzet als winst. 

Andere bookmakers hanteren de volgende quoteringen op het moment van schrijven:

Circus: PSV (1.66) Rangers (4.90)

Jacks: PSV (1.70) Rangers (4.70)

Betcity: PSV (1.72) Rangers (4.85)

Stuk voor stuk geven ze PSV een veel grotere kans op winst. 24 Augustus zou daardoor zomaar een mooie dag kunnen worden voor de begroting van PSV.

3 tips van een bookmaker expert

Dat we de quoteringen van bookmakers als leidraad kunnen gebruiken om uitslagen te voorspellen is inmiddels helder. De kans is er hierdoor alleen ook dat je verleid wordt om een weddenschap te plaatsen. 

Bookmaker expert Sander van Bettingbonus.com geeft daarom 3 belangrijke tips om veilig om te gaan met sportwedden.  

1.Speel nooit met geld dat je niet kunt missen

‚ÄúBookmakers verdienen geld op verloren weddenschappen van hun spelers. De belangrijkste regel van sportwedden is daarom dat je nooit geld inzet dat je niet kunt missen.‚ÄĚ -aldus Sander.

Quoteringen kun je dus gebruiken om de kans op een uitslag op te zoeken. Wil je echter toch aan de slag met sportwedden? Houd dan de twee tips hieronder in de gaten.  

2.Claim de welkomstbonus

Als je besluit om te gaan wedden is het volgens Sander verstandig om altijd een welkomstbonus te claimen. Je krijgt hierdoor namelijk een deel gratis speelkrediet wat je winst kan vergroten of je verlies kan beperken.

Zeker welkomstbonussen met een lage storting kunnen interessant zijn om mee te spelen om je risico beperkt te houden. Ook bonussen met hoge free bets zijn aantrekkelijk omdat ze je een gratis weddenschap schenken. 

3.Kies de bookmaker met de beste quoteringen

In de quotering vergelijking heb je al gezien dat quoteringen bij bookmakers verschillen. Volgens Sander is het verstandig om hier je voordeel mee te doen. 

Plaats bij voorkeur een weddenschap bij de bookmaker met de beste quoteringen voor jouw weddenschap. Als je voorspelling uitkomt strijk je hierdoor namelijk de hoogst mogelijke winst op.

Speel nu bij BetCity en ontvang een ‚ā¨20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie