Momenteel jij en 63 anderen op onze sporttribune
Advertentie

PSV Eindhoven op jacht naar ticket voor zestiende finale Conference League

PSV Eindhoven op jacht naar ticket voor zestiende finale Conference League

PSV gaat donderdag in Tel Aviv op jacht naar een ticket voor de zestiende finale van de Europe Conference League. Vorige week wist de ploeg in Eindhoven tegenstander Maccabi Tel Aviv met minimaal verschil te verslaan: 1-0. Is dat genoeg voor een plaatjes in de volgende ronde? Sporttribune blikt vooruit op Maccabi Tel Aviv – PSV Eindhoven.

Statistieken Maccabi Tel Aviv – PSV Eindhoven

De wedstrijd van vorige week in het Philips Stadion was de allereerste ontmoeting tussen beide voetbalclubs. PSV kwam als winnaar uit de bus. Aanvaller Cody Gakpo scoorde de enige treffer, waardoor PSV met een voorsprong naar Israël afreist.

De ploeg van trainer Roger Schmidt arriveerde vanmorgen op de luchthaven van de Israëlische stad en traint op woensdagavond op het veld van Maccabi Tel Aviv alvorens het donderdagavond om de knikkers gaat spelen in deze play-offs.

PSV in goede vorm naar return in Tel Aviv

Afgelopen weekeind wist PSV in de Nederlandse Eredivisie met 3-1 te winnen van sc Heerenveen. Het was alweer de vierde overwinning op rij, waardoor het vertrouwen bij de Eindhovense formatie zal groeien. De ploeg toonde afgelopen weken dus in ieder geval aan in goede vorm te verkeren en zal die vorm ook meenemen naar Tel Aviv.

Maccabi Tel Aviv boekt zege in aanloop naar wedstrijd tegen PSV

De ploeg uit Tel Aviv herstelde zich afgelopen weekend knap van de nederlaag in Eindhoven door in de eigen nationale competitie een 2-0 zege te boeken op koploper Maccabi Haifa. Namens Tel Aviv scoorde Perica en Baltaxa. De achterstand op Maccabi Haifa is hierdoor teruggebracht naar acht punten. Maccabi Tel Aviv staat nog wel altijd derde op de ranglijst.

Wanneer is Maccabi Tel Aviv – PSV Eindhoven

De wedstrijd Maccabi Tel Aviv – PSV Eindhoven wordt op donderdag 24 februari gespeeld in het Bloomfield Stadium te Tel Aviv. Het duel begint om 18:45 uur en staat onder leiding van de Oostenrijkse scheidsrechter Lechner.

Volg al het nieuws rondom de Conference League, Maccabi Tel Aviv en PSV vanaf de eerste rij via Sporttribune.nl en blijf daardoor op de hoogste van het laatste voetbalnieuws!

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie