Momenteel jij en 63 anderen op onze sporttribune
Advertentie

TOTO KNVB Beker: Go Ahead Eagles – PSV Eindhoven

TOTO KNVB Beker: Go Ahead Eagles – PSV Eindhoven

Op woensdag 2 maart wordt de eerste halve finale van de TOTO KNVB beker gespeeld. Het duel Go Ahead Eagles – PSV Eindhoven is een ontmoeting tussen een absolute outsider (Go Ahead) en een topfavoriet (PSV). In bekerwedstrijden weet de underdog vaak te stunten. Lukt dat Go Ahead dit keer ook of pakt PSV die finaleplaats? Sporttribune.nl blikt vooruit!

Statistieken Go Ahead Eagles – PSV Eindhoven

Voor de Go Ahead Eagles kon de aanloop naar deze halve finale niet beter verlopen. Afgelopen zondag won de club uit Deventer verrassend met 2-1 van Ajax. Het deed daarmee PSV een plezier, maar ook zichzelf. Want nu Go Ahead in de halve eindstrijd datzelfde PSV treft, weet het dat er van topclubs gewonnen kan worden en dat zal de Deventer burger zonder meer moed geven nu PSV naar de ‘Hel van Deventer’ komt.

PSV boekte afgelopen zondag ook een zege. In Rotterdam had het de grootste moeite met het slechte kunstgrasveld van Sparta Rotterdam, maar wist het toch met 1-2 te winnen. Matchwinner werd Ritsu Doan, die als invaller weer eens waardevol bleek te zijn voor de Eindhovenaren.

Enkelblessure houdt Cody Gakpo ook uit bekertoernooi

PSV speelde overigens zonder sterspeler Cody Gakpo. Hij kampt met een enkelblessure en zal naar verwachting ook deze halve eindstrijd aan zich voorbij moeten laten gaan. Toch hebben ze er in de Brabantse stad, waar momenteel volop carnaval wordt gevierd alle vertrouwen in een extra feestje vanwege het bereiken van de bekerfinale door hun PSV.

Wanneer is Go Ahead Eagles – PSV Eindhoven

De eerste halve finale van het TOTO KNVB bekertoernooi 2021 – 2022 Go Ahead – PSV Eindhoven wordt op woensdag 2 maart gespeeld in de Adelaarshorst te Deventer. Het duel begint om 21:00 uur en wordt live op tv en internet uitgezonden.

Volg al het nieuws rondom de TOTO KNVB beker, Go Ahead Eagles en PSV via Sporttribune.nl: het online platform waar jij altijd op de eerste rang zit!

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust Β© Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie