Momenteel jij en 73 anderen op onze sporttribune
Advertentie

WK voetbal 2022: Polen – Argentinië

WK voetbal 2022: Polen – Argentinië

Het WK duel Polen – Argentinië is een confrontatie tussen voetbalhelden Robert Lewandowski en Lionel Messi. De kans dat beide vedettes doorgaan naar de achtste finale is klein. Wie zien we terug en wie gaat er na dit duel naar huis? Sporttribune blikt vooruit op de WK Qatar 2022 kraker: Polen – Argentinië.

Statistieken Polen – Argentinië

De Poolse ploeg wist op dit WK nog niet echt te overtuigen, maar sloeg in de tweede helft tegen Saudi-Arabië wel genadeloos toe. Lewandowski gaf de assist voor de 1-0 van Zielinski en maakte zelf de 2-0 waardoor het duel definitief beslist was.

De Argentijnen maakten het zichzelf knap lastig door van datzelfde Saudi-Arabië te verliezen. Messi had zijn land op 1-0 gezet en de vele kansen (en afgekeurde goals) duidde erop dat er geen vuiltje aan de lucht was. Maar in de tweede helft kwamen de Saudisch knap terug in de wedstrijd en wonnen met 2-1. Dat duel staat ondanks de vele andere verrassingen tot nu toe in Qatar nog altijd te boek als ‘de grootste verrassing op het WK ooit’.

Poolse doelman heeft boodschap voor Lionel Messi

De Poolse doelman Wojciech Szczęsny is bezig aan een goed WK. Zijn prestatie op dit toernooi geven hem zelfvertrouwen. Zelfs zoveel dat hij superheld Lionel Messi een persoonlijke boodschap durft te sturen: “Luister goed Messi, ik heb je bestudeerd en ik kan niet wachten om Argentinië te ontmoeten.”

Penalty’s

De uitblinker aan Poolse kant vervolgt: “Ik weet ook hoe je penalty’s neemt. Ik ken al je verschillende manieren. Ik zal me voorbereiden zoals ik altijd doe, in de hoop dat ik er niet mee geconfronteerd zal worden. Maar ik zal er klaar voor zijn je te stoppen voor ons land Polen.”

Wanneer is Polen -Argentinië

De WK groepswedstrijd Polen – Argentinië uit poule C zal bepalend zijn voor eindstand. Polen gaat op dit moment aan de leiding dankzij een gelijkspel tegen Mexico en winst op Saudi-Arabië. Argentinië is tweede met 3 punten, omdat Mexico werd verslagen in de tweede poulewedstrijd.

De Saudisch maken ook nog kans om een plekje in de achtste finale. Saudi-Arabië heeft ook drie punten na twee duels. Bij winst op Mexico zijn ze door naar de volgende ronde. Gek genoeg kan ook Mexico nog doorstoten naar de volgende ronde. Als ze Saudi Arabië verslaan en Polen wint van Argentinië dan zijn Messi en co het haasje en gaan de Mexicanen door.

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie