Momenteel jij en 97 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Michael van Gerwen zet tanden in eindzege op de Poland Darts Masters 2023

Michael van Gerwen zet tanden in eindzege op de Poland Darts Masters 2023

Michael van Gerwen zal deze week in actie komen tijdens de Poland Darts Masters 2023. Dit nieuwe toernooi op de PDC kalender is voor Mighty Mike aanleiding om er weer eens flink voor te gaan. Na een gebitsoperatie en vlak voor een ingelaste rustperiode gaat MVG voor niets minder dan de eindzege in Warschau. Sporttribune.nl blikt vooruit op de Poland Darts Masters.

Statistieken Poland Darts Masters 2023

De Poland Darts Masters 2023 zijn onderdeel van de World Series of Darts. Er zijn tot nu toe drie events gehouden die meetellen voor die World Series. In totaal zullen er zes events worden gehouden alvorens op 6 oktober de finale in Amsterdam zal worden gehouden.

Tot nu toe waren er zeges voor Michael Smith, Peter Wright en Michael van Gerwen. Smith won in Bahrain, Wright in Kopenhagen en Van Gerwen zegevierde vorige maand in US Dart Masters waar hij in de Madison Square Garden (New York) Jef Smith in de finale met 8-0 versloeg!

Michael van Gerwen: “Ik zal er anders uitzien als normaal”

Of Van Gerwen in Polen ook zo gaat huishouden als in de Big Apple is maar zeer de vraag. En dit keer heeft dat weinig met vorm of het raken van tripples te maken. Van Gerwen zit namelijk middenin een transformatie. Onlangs werd er al een begin gemaakt aan zijn gebitsrenovatie en die klus is volgens eigen zeggen nog lang niet afgerond. Van Gerwen: ‘Ik zal er de komende tijd niet hetzelfde uitzien of hetzelfde klinken als normaal. Binnenkort krijg ik een beugel en moet ik een nieuwe operatie ondergaan.”

“Ik wil niet dat dit invloed heeft op de Poland Darts Masters”

Van Gerwen is dus even niet zichzelf al hij op 7 juli voor het dartbord in Polen zal staan, maar de Brabanders weigert dit op te voeren als excuus om niet of minder te presteren: ”Ik wil niet dat dit invloed gaat hebben op mijn prestaties tijdens de Poland Darts Masters en de World Matchplay in de komende weken. Ik ga mijn best doen om beide toernooien te winnen, maar op dit moment ben ik nog steeds aan het herstellen en hopelijk heeft iedereen hier begrip voor”, zo besluit Van Gerwen.

Wanneer zijn de Poland Darts Masters 2023

De Poland Darts Masters 2023 worden op vrijdag 7 juli en zaterdag 8 juli gespeeld in de prachtige Arena COS Torwar gelegen in de hoofdstad Warschau. Het toernooi duurt maar twee dagen en dus zullen de wedstrijden elkaar snel opvolgen in het komende weekeinde.

Volg al het dartsnieuws over de grote toernooien in 2023 vanaf de eerste tribunerij via het online sportnieuwskanaal Sporttribune.nl en mis niks van de actie rondom de World Series of Darts en de optredens van Michael van Gerwen op het internationale dartspodium.

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie